Tehnički kutak > Tuning skutera

DR. Evo 70ccm LC minarelli kit (tunning)

<< < (8/14) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: animatrix - 26 Travanj, 2011, 21:48:18 ---da imao sam polumjesec, pa sam samo otvorio na promjer auspuha pa je isao bolje, kasnije sam podigao tajminge i usisa i ispuha i prosirio ispusni i mogu rec da skuter jako fino ide

--- Kraj citata ---
Pa zbog toga si i osjetio jaku razliku kod spuha,kod njega nema polumijeseca al svakako treba uradit ispuh po ulazu na auspuhu.
Ja cu to sve sutra probat odradit al me zanimaju mjere jer ne bi bas odokativno da radim

animatrix:
jbg, mjere moras prokontati, nije uopce tesko. imas u napravi sam podforumu marijevu temu o konverziji iz mm u stupnjeve.. ima excell fajl u kojem je ubacio sve formule, samo upisujes brojke koje izmjeris na cilindru i izbaci ti stupnjeve.. nadjes bellovu knjigu o 2t tuningu i potrazis tablicu stupnjeva i okretaja motora i tako si nadji sta ti odgovara

Miki-speedy:

--- Citat: animatrix - 26 Travanj, 2011, 21:55:06 ---jbg, mjere moras prokontati, nije uopce tesko. imas u napravi sam podforumu marijevu temu o konverziji iz mm u stupnjeve.. ima excell fajl u kojem je ubacio sve formule, samo upisujes brojke koje izmjeris na cilindru i izbaci ti stupnjeve.. nadjes bellovu knjigu o 2t tuningu i potrazis tablicu stupnjeva i okretaja motora i tako si nadji sta ti odgovara

--- Kraj citata ---
Jel znas ti to izracunat,ja nikako da skontam  :help:

edo haker:
dok je moj neos(drevo ac, dell17.5, technigas rs2 ,multivari i getriba s LC)  bio u fazi testiranja stavio sam i topovu kajlu... skut se je znao nakon 3 km na full gasu ugasit koliko se je pregrijao ... istina imao sam puuno jaci sus na srednjem spektru (da tako kazem) okretaja...

imao je jednostavno vise snage... al kao sto se veli nakon 3 dana i ne primjetis to...

mislim da je na mom kitu squish 1.2mm... ako se ne varam...

ivanm:
meni su se sa shift kajlom pregrijavali i gus i replica... i zacvikavanje je uglavnom bilo zbog nje... :angry7:
sad sa stock kajlom nikad iznad 5 crtica..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju