Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem!!!

<< < (5/31) > >>

igor.sb:
dobro slow kaze

ako mu se gasi na leru i pri dodavanju gasa, nema druge nego prvo krenut od sarafica za zrak, a ako zajeb..u voznji tu dolazi na red il dizne ili pomicanje igle ovisno na kojem otvoru gasa zajeb...

andy:

--- Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2008, 12:51:35 ---dobro slow kaze

ako mu se gasi na leru i pri dodavanju gasa, nema druge nego prvo krenut od sarafica za zrak, a ako zajeb..u voznji tu dolazi na red il dizne ili pomicanje igle ovisno na kojem otvoru gasa zajeb...

--- Kraj citata ---

kada mu dodam  full gas u vožnji samo trokira

gun_rider:
Meni je bila puknuta prirubnica i vuka mi je zrak i deševalo bi mi se baš isto...nemirno radi na minimumu, sporo mu padnu okretaji, kad padnu ugasi se...vozim, pustim gas a on i dalje sam ide...prominija prirubnicu, naštela minimum i radi ko sat.
Tebi nisan reka ono jer mislin da nebi moga bit problem u onome nego jer si to napisa u svakoj jebenoj temi i svugdi piše isto u pichku materinu ono :redface:

igor.sb:

--- Citat: andy - 13 Siječanj, 2008, 15:19:49 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

i meni trokira prvih par km i poslje bude dobro

a tebi ako ti stalno trokira il je dizna velika, il je filter prljav il bi bilo vrijeme da mozda i svijecicu promjenis i stavis druge toplinske vrijednosti

nist mi vise ne pada na pamet

andy:

--- Citat: igor.sb - 13 Siječanj, 2008, 19:05:29 ---
--- Citat: andy - 13 Siječanj, 2008, 15:19:49 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

i meni trokira prvih par km i poslje bude dobro

a tebi ako ti stalno trokira il je dizna velika, il je filter prljav il bi bilo vrijeme da mozda i svijecicu promjenis i stavis druge toplinske vrijednosti

nist mi vise ne pada na pamet

--- Kraj citata ---

kod mene je obrnuto u početku ne trokira već nakon 2-3 km počne trokirat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju