Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem!!!

<< < (4/31) > >>

vpucko:
ma ja samo preko zime (i tak ga ne vozim cesto) ali samo malo zavrnem zrak, neda mi se stalno a veca dizna, manja dizna

i dinem ler (lakse mi pali tako) :)

andy:

--- Citat: black-rox - 12 Siječanj, 2008, 18:58:27 ---Mene su uvijek takve stvari jebale na aeroxu zimi naštelaš drukčije ljeti drukčije na kraju sam ga zimi spremio i nisam ga vozio do ljeta ko će to stalno štelat nema goreg :icon_thumright: :hello:

--- Kraj citata ---

i kad si ga onda počeo vozit ljeti ???

gun_rider:

--- Citat: SlowRider - 12 Siječanj, 2008, 18:21:22 ---Pokusaj zavrnuti vijak za stelanje smjese na fergazeru za 1- 1,5 krug.

--- Kraj citata ---

Si ti lud il šta? Ovo si napisa u 3-4 teme već isti post na 3-4 različita problema???
Šta se tiče teme...voda u gorivu garant...nakon stajanja je benzin ispliva gore a voda ostala dole...skini karb, rastavi, ispuši sve, natoči novog benzina i mora upalit. Desilo se prijatelju jedanput ista stvar...nakon stajanja upali ga, 100 metara, trokira, stane i ugasi se. Kasnije sa svim rastavljenim, novom benzinom upali ko mina. Ako ni to nebude provaj prominit svićicu, pogledaj jel baca iskru...premala/prevelika dizna nema veze nikakve s tim šta njemu skuter ne pali :icon_thumright:

andy:

--- Citat: gun_rider - 13 Siječanj, 2008, 00:54:49 ---
--- Citat: SlowRider - 12 Siječanj, 2008, 18:21:22 ---Pokusaj zavrnuti vijak za stelanje smjese na fergazeru za 1- 1,5 krug.

--- Kraj citata ---

Si ti lud il šta? Ovo si napisa u 3-4 teme već isti post na 3-4 različita problema???
Šta se tiče teme...voda u gorivu garant...nakon stajanja je benzin ispliva gore a voda ostala dole...skini karb, rastavi, ispuši sve, natoči novog benzina i mora upalit. Desilo se prijatelju jedanput ista stvar...nakon stajanja upali ga, 100 metara, trokira, stane i ugasi se. Kasnije sa svim rastavljenim, novom benzinom upali ko mina. Ako ni to nebude provaj prominit svićicu, pogledaj jel baca iskru...premala/prevelika dizna nema veze nikakve s tim šta njemu skuter ne pali :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

nije lud nego i ja mislim da bi to mogao bit problem jer mi se to i lani događalo no ne baš tako jako nego je malo trokiro jer je bila slabija zima a sad je više zima pa je osjetljivije

SlowRider:

--- Citat: gun_rider - 13 Siječanj, 2008, 00:54:49 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

A lud sam jer je 10-ak ljudi mucilo takav problem i kad su zavrnuli vijak tj. obogatili smjesu benzinom nije bilo problema. :drunken_smilie:

I nemoze svima koji imaju takav simptom vuci fals zrak kroz prirubnicu, vuce ga kroz fergazer, zasto se stavlja veca dizna da bi se obogatila smjesa?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju