Tehnički kutak > Tuning skutera

aerox problem!!!

<< < (6/31) > >>

SlowRider:
Postoji vise razloga zasto moze trokirati, ja sam naveo da probas smanjiti zraka na serafic.

Meni je primjerice riknula svijecica i nece preko 6000rpm jer trokira, prvo probaj sa smjesom pa javi.

gun_rider:
Da je siromašna smjesa onda bi barem pod čokom radia normalno. Ili jednostavno zatvoriš pola poprečnog presjeka na filteru i ako radi do smjese je. :) Provaj očistit barem ili zamjenit svićicu :)

andy:
samo da pitam jel moram skinut cijeli karburator za to poštelavanje ili da skinem samo sjedalo :help:

speed:

--- Citat: andy - 14 Siječanj, 2008, 21:11:15 ---samo da pitam jel moram skinut cijeli karburator za to poštelavanje ili da skinem samo sjedalo :help:

--- Kraj citata ---
pa kako ces ga onda nastelat ako ga skines,skini samo sic i stelaj karb,imas tu dosta voznje dok ga postelas kako treba

andy:

--- Citat: speed - 14 Siječanj, 2008, 21:22:10 ---
--- Citat: andy - 14 Siječanj, 2008, 21:11:15 ---samo da pitam jel moram skinut cijeli karburator za to poštelavanje ili da skinem samo sjedalo :help:

--- Kraj citata ---
pa kako ces ga onda nastelat ako ga skines,skini samo sic i stelaj karb,imas tu dosta voznje dok ga postelas kako treba

--- Kraj citata ---

pa tak sam i ja mislio ono stavljat pa opet skidat činilo mi se prekomplicirano :dontknow:
a pošto nisam nikad to radio nisam znao jel se može doć do toga za štelanje smjese ak samo skinem sic :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju