Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: kupnja novog skutera - beverly, runner ili?  (Posjeta: 12385 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline vale_vx

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rab
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 300 I.E.
kupnja novog skutera - beverly, runner ili?
« : 24 Travanj, 2011, 13:54:57 »
evo počeo sam polako razmišljat o kupnji novog skutera jer mi je dosta popravljanja starih i sl.
najviše me interesira beverly 300 novi, cijena je malo ispod 36000kn, ali problem je u tome što imam samo a1 kategoriju, pa bi još morao položit a2 što je opet oko 3500 i evo me na 40tkn, što je malo too much.
postoji sad i novi beverly 125ie koji je malo jeftiniji, oko 33500 i nemoram ništa polagat. nisam još čuo ni vidio novi 125 i.e. agregat pa me zanima ako tko ima kakvih saznanja o njemu, kakav je, kako ide na skuteru od 160kg, potrošnja i to.
i zadnja solucija je provjereni runner st125-28000kn i opet bez polaganja. ako je sličan zadnjem vx-u(06) kojeg sam imao onda znam sve o njemu, samo mi je malo glupo sad kupit novi skuter kakav sam kupio također novi prije 5god kad je izašao novi model, i još je sad veća cijena nego prije.

također ako netko ima kakav prijedlog za još nešto, neka slobodno predloži.

i još nešto, znam da je svake godine piaggio HR imao popust negdje od sredine 5. do kraja 6. mjeseca, i uvijek je bilo oko 10-15%, što nije zanemarivo baš, pa ako slučajno netko zna oće što bit ove godine
rab

Offline B.E.R.O.

• Forumski Ginekolog
  • Tržnica : (+13)
  • maxi forumaš
  • Ja ne patim od ludila,ja uzivam u njemu!!!!!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Žoope SPEEDFIGHTeR
Odg: kupnja novog skutera - beverly, runner ili?
« Odgovori #1 : 24 Travanj, 2011, 15:00:01 »
Kupi si Beverly-a udobniji je.Sto si stariji sve manje ce te zanimati neko tuniranje i drk...
Doce ti da sjednes i da se vozis.
Imas kofer mjesta za sitnice,udoban je mozes otici gdje hoces.
A sad vozacka,dosta je novaca ali kad polozis onda si miran danas sutra ti moze doci da kupis nesto jace i sta onda opet moras misliti kako nemas vozacku.
Ovako si miran,sad kako hoces!!!
Nek se zna da na ovom forumu njegujemo zdravu mušku seksualnost ...!!!

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #2 : 24 Travanj, 2011, 15:04:39 »
Svakako bi preporucio 300ie mashinu bez obzira na visu cijenu zbog dozvole. To je stroj, a 125ccm je (budimo iskreni) - igracka koju treba gazit da bi se normalno kretao u prometu

Offline petar_speedy

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Duga Resa
  • Moj Skuter: RUNNER VX200
  • Moja Kaciga: SHARK

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #5 : 24 Travanj, 2011, 15:28:22 »
ne zanimaju me više tuniranje, kitevi, auspusi i sl, to sam prošao više puta sa više skutera, i dosta mi je toga i šarafljenja i sl.
sad mi treba da sjednem i vozim, bez popravljanja i bez smrada, po mogućnosti što udobnije i uz što manju potrošnju.

znam da je 125ccm malo, i bilo bi mi dovoljno samo za po rabu, a ipak imam u planu tu i tamo se zaletit do opatije na faks, kad imam samo jedan ispit mi je puno zgodnije, brže i jeftinije sa skuterom.
onda bi mi bilo puno bolje s 300 naravno, samo mi je malo to još nategnuto s financijama.

btw. i ovaj sportcity mi nije loš, ali nekako mi nije legnuo od početka, jedino je cijenom konkurentan, ali mi više izgleda kao pravi gradski skuter.

p.s. nije ni nexus loš, ali je još skuplji :icon_biggrin:
rab

Offline M!cko46

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Spyder
  • Moja Kaciga: mds
« Odgovori #6 : 24 Travanj, 2011, 16:00:50 »
runner 200?

Offline B.E.R.O.

• Forumski Ginekolog
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 24 Travanj, 2011, 19:11:16 »
Uzmi si skuter sa vecim kotacima i sa koferom.Govorim ti zbog udobnosti stabilnosti i svega.
Beverly je odlican skuter,ni ovaj Sportcity nije los.
A po meni posto sam ljubitelj Peugeota preporuka Geopolis a ima masinu od Beverly-a a i cijenom je isto tu negdje samo po meni pet puta ljepsi...

http://www.>>>reklamiranje<<
http://www.>>>reklamiranje<<
I imas Derbi Ramla 250i 2008.god. po akciskoj cijeni od 24 000 kn.Novo!!! :icon_thumright:
http://ave.hr/index.php?menu=motori&pid=442&proizvod=DERBI-Rambla-250i

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #8 : 24 Travanj, 2011, 19:19:03 »
runner 200 mi otpada, jer ako već idem polagat onda bi uzeo beverly rađe.
a sad si mi bero dao razmišljat, ali ne s peugeotom koji mi nije baš napet jer košta ko i beverly a meni je on ipak ljepši, nego s ovim derbijem, nije ni rambla toliko loša, ali vidio sam i gp1 125/250 da su još na debelom popustu, isto 08god, samo treba vidit ako ih još ima, jer tko zna dal je ova ava ažurirala stranicu zadnje vrijeme. zvat ću za to u utorak da vidim

samo znam da ekipa baš s tim derbijima nije bila oduševljena, ne toliko s agregatom koji je ionako piaggio, već kvalitetom obrade, pa ako još tko ima komentara
rab

Offline B.E.R.O.

• Forumski Ginekolog
  • maxi forumaš
« Odgovori #9 : 24 Travanj, 2011, 19:26:05 »
runner 200 mi otpada, jer ako već idem polagat onda bi uzeo beverly rađe.
a sad si mi bero dao razmišljat, ali ne s peugeotom koji mi nije baš napet jer košta ko i beverly a meni je on ipak ljepši, nego s ovim derbijem, nije ni rambla toliko loša, ali vidio sam i gp1 125/250 da su još na debelom popustu, isto 08god, samo treba vidit ako ih još ima, jer tko zna dal je ova ava ažurirala stranicu zadnje vrijeme. zvat ću za to u utorak da vidim

samo znam da ekipa baš s tim derbijima nije bila oduševljena, ne toliko s agregatom koji je ionako piaggio, već kvalitetom obrade, pa ako još tko ima komentara
Neznam sto se tice kvalitetom izrade,ali masina je Piaggio a cijena je 2000 eura manja to je ipak usteda.
Trenutno best buy sto se tice ustede i jos ti je i blizu.
Probaj vidjeti nista te ne kosta!!!  :icon_thumright:

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #10 : 24 Travanj, 2011, 19:39:46 »
Neznam sto se tice kvalitetom izrade,ali masina je Piaggio a cijena je 2000 eura manja to je ipak usteda.
Trenutno best buy sto se tice ustede i jos ti je i blizu.
Probaj vidjeti nista te ne kosta!!!  :icon_thumright:

naravno da ću pogledat, ipak je dosta love u pitanju, recimo rambla 125 je ispod 20tkn, ali i rambla 250 i gp1 125/250, svi su jeftiniji recimo od runnera st125 koji mi je prije bio najjaftinija solucija.
nazvat ću u utorak odmah da vidim ako imaju još neki na lageru
rab

Offline ivan007

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Gilera ST 200
  • Moja Kaciga: HJC IS-17ARMADA
« Odgovori #11 : 24 Travanj, 2011, 20:32:09 »
ajde ako bude to sto si prico 10-15% popust molim te javi mi na pp ja kupujem jako brzo najvjerojatnije gilera st200 dugo sam razmisljo dal polovan motor ili to i eto opet odabro skuter  :dontknow:
đaba se kurčiš i bacas mrki pogled kad upali se zeleno trebat ce ti dvogled .......XD

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #12 : 24 Travanj, 2011, 21:31:57 »
ajde ako bude to sto si prico 10-15% popust molim te javi mi na pp ja kupujem jako brzo najvjerojatnije gilera st200 dugo sam razmisljo dal polovan motor ili to i eto opet odabro skuter  :dontknow:

ok, nema frke.
ja motor nebi, meni ovo treba za ljetne gužve najviše po otoku, i eventualno skočit nekad do faksa u opatiju, a stvarno više nebi rabljeno, nego jednom novo, a koliko ću ga ja sad vozit neću imat puno održavanja u narednih par godina. računam negdje 3-4tkm godišnje, pa bar 3godine će proć do prvog poštenog servisa i promjene guma
rab

Offline Loris Ri

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Rijeka---->Kostrena
  • Moj Skuter: Gilera vx 200
  • Moja Kaciga: Held robot,Suomy trek dog
  • MojSpuh: deak hexagonal
« Odgovori #13 : 25 Travanj, 2011, 11:32:53 »
beverly bi ti bio bombon samo ne 125,jer je dosta trom sa tom masinom na toj kilazi.....meni osobno je derbi gp1 predivan i masina je provjerena samo ima dosta prica sa nekim kvarovima,ali to je sve do odrzavanja i brizi vlasnika...
-------------------------------------------------
:::::::::::::::  Runner Club Croatia  :::::::::::::::::
::::::::>> http://runner-club.all-up.com/ <<:::::::

Offline vale_vx

• forumski biciklist
« Odgovori #14 : 25 Travanj, 2011, 13:21:03 »
beverly bi ti bio bombon samo ne 125,jer je dosta trom sa tom masinom na toj kilazi.....meni osobno je derbi gp1 predivan i masina je provjerena samo ima dosta prica sa nekim kvarovima,ali to je sve do odrzavanja i brizi vlasnika...

vidit ću ako ima još koji gp1 250, jer ako je cijena 28tkn onda bi ga mogao uzet i još vozački lako.
ako ne ću prvo ić probat beverly 125 ako imaju, ako je jako trom ću rađe polagat prvo pa uze neki jači.
a i vidit ćemo što će bit sa popustima, pa ću odlučit već
rab

Offline dusVu

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Vu
  • Moj Skuter: vise nije moj..
« Odgovori #15 : 25 Travanj, 2011, 13:30:42 »
ovaj derbi ramla se hebeno isplati ako je to ta cijena...ja da uzimam novi skuter svakako bi to uzeo u obzir  :icon_thumright:
benjamin_hawk : "mikijev nrg ide ko munja pa vi gledajte"

Offline Loris Ri

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Rijeka---->Kostrena
  • Moj Skuter: Gilera vx 200
  • Moja Kaciga: Held robot,Suomy trek dog
  • MojSpuh: deak hexagonal
« Odgovori #16 : 25 Travanj, 2011, 15:20:18 »
vidit ću ako ima još koji gp1 250, jer ako je cijena 28tkn onda bi ga mogao uzet i još vozački lako.
ako ne ću prvo ić probat beverly 125 ako imaju, ako je jako trom ću rađe polagat prvo pa uze neki jači.
a i vidit ćemo što će bit sa popustima, pa ću odlučit već
nije on tolko trom ima on snage,beverly je za duzi put i po gradu predobar,a vx/r,derbi 125/250 je vise za agresivniu voznju...a vidi ti sta ti se najvise svida kako ti pase radi financija,probaj neke motore pa sam izaberi koji ti najvise pase... :icon_thumright: :icon_thumright:
:::::::::::::::  Runner Club Croatia  :::::::::::::::::
::::::::>> http://runner-club.all-up.com/ <<:::::::

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #17 : 25 Travanj, 2011, 15:36:24 »
Derbi je puno vozljiviji od beverlya. Istina, beverly je malo udobniji, ali ni derbi nije toliko neudoban. Bev 125 ne bi uzeo jer je tih 125 premalo za taj skuter. I za po gradu mi je bio slab.

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #18 : 25 Travanj, 2011, 15:45:02 »
Derbi je puno vozljiviji od beverlya. Istina, beverly je malo udobniji, ali ni derbi nije toliko neudoban. Bev 125 ne bi uzeo jer je tih 125 premalo za taj skuter. I za po gradu mi je bio slab.

125ccm 4T postoji samo zbog toga sto ga se u nekim zemljama EU moze vozit sa B katgorijom, a u ostalim zemljama (kao i u HR) sa A1 kat. Ruku na srce, 70ccm 2T je agilniji od njega, pogotovo zbog kilaze. Taj 125 treba vozit ko "male" skutere - stalno full gas. Takav nit ce trosit malo, nit cetrajat dugo. Ovi novi 300ccm 4T od pjadja su super mashine i nebi mi palo na pamet od maksija uzet nista ispod toga. Ekonomicni, jednako kosta servis, trajniji.... Al traze vise od A1 kat. Po meni, puno (i financijski) isplativija kupnja

Offline M!cko46

• forumski biciklist
  • Moj Skuter: Spyder
  • Moja Kaciga: mds
« Odgovori #19 : 25 Travanj, 2011, 16:13:10 »
imas tu u oglase derbija 250 za 2700e prodaje black rox