evo počeo sam polako razmišljat o kupnji novog skutera jer mi je dosta popravljanja starih i sl.
najviše me interesira beverly 300 novi, cijena je malo ispod 36000kn, ali problem je u tome što imam samo a1 kategoriju, pa bi još morao položit a2 što je opet oko 3500 i evo me na 40tkn, što je malo too much.
postoji sad i novi beverly 125ie koji je malo jeftiniji, oko 33500 i nemoram ništa polagat. nisam još čuo ni vidio novi 125 i.e. agregat pa me zanima ako tko ima kakvih saznanja o njemu, kakav je, kako ide na skuteru od 160kg, potrošnja i to.
i zadnja solucija je provjereni runner st125-28000kn i opet bez polaganja. ako je sličan zadnjem vx-u(06) kojeg sam imao onda znam sve o njemu, samo mi je malo glupo sad kupit novi skuter kakav sam kupio također novi prije 5god kad je izašao novi model, i još je sad veća cijena nego prije.
također ako netko ima kakav prijedlog za još nešto, neka slobodno predloži.
i još nešto, znam da je svake godine piaggio HR imao popust negdje od sredine 5. do kraja 6. mjeseca, i uvijek je bilo oko 10-15%, što nije zanemarivo baš, pa ako slučajno netko zna oće što bit ove godine