Općenito > Generalno o skuterima

kupnja novog skutera - beverly, runner ili?

<< < (8/9) > >>

JUKY:
odličan izbor, puno sretnih km  :icon_thumright:

Loris Ri:
najljepsi mi je bijeli...
sretno!!

tuta125:

--- Citat: 3alfa3 - 25 Travanj, 2011, 15:45:02 ---125ccm 4T postoji samo zbog toga sto ga se u nekim zemljama EU moze vozit sa B katgorijom, a u ostalim zemljama (kao i u HR) sa A1 kat. Ruku na srce, 70ccm 2T je agilniji od njega, pogotovo zbog kilaze. Taj 125 treba vozit ko "male" skutere - stalno full gas. Takav nit ce trosit malo, nit cetrajat dugo. Ovi novi 300ccm 4T od pjadja su super mashine i nebi mi palo na pamet od maksija uzet nista ispod toga. Ekonomicni, jednako kosta servis, trajniji.... Al traze vise od A1 kat. Po meni, puno (i financijski) isplativija kupnja

--- Kraj citata ---

jesi uzeo u obzir i skuplju registraciju i osiguranje za klasu od 250 a razlika "samo" u 50 ccm? koliko znam rega i osiguranje za 300 ccm spada u onu klasu od 250-500 ccm.

razmisljam uzet beva 250 preko ljeta pa me zainteresirao tvoj post o 300 kubika  :toothy3:

--- Citat: vale_vx - 28 Lipanj, 2011, 21:29:56 ---evo ima tjedan dana da je beverly doma, bijeli 300 i.e.
popusta nije bilo, ali sam dobio kofer i vjetroban, što je vrijednosti nekih 2200-2300, i 15 dana probe :icon_biggrin:
sa skuterom sam prezadovoljan, stvarno sam sretan što nisam uzeo 125, jer je ovo milina za vozit, a prosjek potrošnje je zasad 3,5l
stavim koju sliku kad stignem uslikat....

--- Kraj citata ---

cestitam ti na dobrom izboru  :laughing7:  :icon_thumright:

vale_vx:
ako gledaš rabljeno slobodno uzmi i 250 u obzir baš zbog osiguranja i rege, jer u performansama je mala razlika stvarno, tj 300 je naslijedio 250 i samo je malo poboljšan, ali nije jači, već se i sa 250 da jako lijepo vozit

tuta125:

--- Citat: vale_vx - 29 Lipanj, 2011, 18:24:15 ---ako gledaš rabljeno slobodno uzmi i 250 u obzir baš zbog osiguranja i rege, jer u performansama je mala razlika stvarno, tj 300 je naslijedio 250 i samo je malo poboljšan, ali nije jači, već se i sa 250 da jako lijepo vozit

--- Kraj citata ---

je je, rabljeno cu uzimat tako da cu najvjerojatnije uzet 250, cini mi se sasvim dovoljno  :icon_thumright:

mene je iskreno strah uzimat i.e. zbog loseg benzina u hrvatskoj, karb verzija mi zvuci puno sigurnija. ima li itko iskustva s tim? vale, tebi je jos nov tako da vjerojatno dosad nisi imao nikakvih problema?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju