Općenito > Generalno o skuterima
kupnja novog skutera - beverly, runner ili?
vale_vx:
--- Citat: duje87 - 27 Travanj, 2011, 22:53:28 ---s obziron kakve gume piaggio daje s vecinon skutera,to je prvo sta bi prominia kad kupin motor ;D
ako vec ides na opciju kartica ili kredit prilikom kupnje dobro razmisli jel ti jos sta treba tipa dodatne opreme rezervnih guma :icon_biggrin:
kovceg ili slicno,jer sve to mozes ubacit pod kredit i dobit 100injak kuna vecu ratu,a obezbjedit se sta se tice opreme :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
da, mislim da ću uzet neku kacigu odmah, a možda i kufer, ovisi o cijeni, iako ako uzmen beverly mi i netreba jer je mjesta pod sicom poprilično, jedino ako cura odluči dat koju kintu jer će više njoj značit za naslonit se nego meni za držat stvari :toothy12:
Miki-speedy:
--- Citat: vale_vx - 27 Travanj, 2011, 23:18:54 ---da, mislim da ću uzet neku kacigu odmah, a možda i kufer, ovisi o cijeni, iako ako uzmen beverly mi i netreba jer je mjesta pod sicom poprilično, jedino ako cura odluči dat koju kintu jer će više njoj značit za naslonit se nego meni za držat stvari :toothy12:
--- Kraj citata ---
A daaaj ne bi valjda od cure uzeo :toothy3:
vale_vx:
evo prodao stari skuter, i upisao sam autoškolu, tj a2 kategoriju ipak, tako da je odluka pala na beverly 300ie :headbang:
uzet ću još dvije kacige i mali vjetrobran. zasad kofer neću, jer je mjesta pod sicom dovoljno za dvije kacige i još sitnica, a i uvijek se može uzet naknadno
Loris Ri:
sretno sa autoskolom!!!! i puno sretnih km sa beverlyem :icon_thumright: :icon_thumright:
vale_vx:
evo ima tjedan dana da je beverly doma, bijeli 300 i.e.
popusta nije bilo, ali sam dobio kofer i vjetroban, što je vrijednosti nekih 2200-2300, i 15 dana probe :icon_biggrin:
sa skuterom sam prezadovoljan, stvarno sam sretan što nisam uzeo 125, jer je ovo milina za vozit, a prosjek potrošnje je zasad 3,5l
stavim koju sliku kad stignem uslikat....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju