Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Zanimam me ovaj skuter, jel ima tko iskustva sa njim?Do sada sam zadovoljan sa Lunom vision, pa si razmišljam da kupim ovaj skuter. Jel taj skuter ima isti motor kao i vision ili ima neke preinake ili je samo razlika u dizajnu?
Onda nije bez ijedne greške...gle...Ja sam nedavno furo od frenda tu lunu i servisirao i sad... Agregat ti je isti večinom jedino kaj je prijenos malo bolji. Auspuh je također bolji nego na luni 1.generacije i malo je skuter živahniji. U odnosu na lunu plastike se doimaju čvršće i za 8 soma kuna je skuter čisto u redu. Ak se ne varam imaš 2 leta garancije i nemaš problema. Ak ti netreba za obarat brzinske rekorde (ide 70-75) i ak ne mislis cesto ic na putovanja preko 150 km (tu ti bude udobnost narušena). Blizu mene si doma, veliš Zabok...ak bilo kaj zatrebaš bilo za slaganje bilo za kakvu pomoć ili kaj, samo javi
kad vec uzimas novi klip, ciljaj kupiti meteorov klip za minarellija. ima deblje karike od lune i trpi vecu kompresiju
znam to mi je i jedan prijatelj govorio fourtech onaj sto nabavlja dijelove kaze anvadno ako imas dobar klip i sve moze ti bolje ici nego sa kitom bas juce mi je to govorio kad sam iso po rolnice i cdi
Nije tako rekao,rekao je da ce bolje ic s kvalitetnijim klipom a ne da ce ic bolje od base..
Samo sto me nervira je to da je ovjes retardiran nekako,dobar je u zavojima bas fino ulazi,al nema teorije da se moze dic na zadnji,nekako je premekano sve..
moze i nazadnji samo moras sjest nazad znas da sam ja otreso jednom radi toga
treba bit posten base setup da bi on isao na zadnji bez dmrdanja
Moj nrg bez problema ide,samo imam crvene opruge na kvacilu
cek ti usporedujes nrg i lunu,jel ti znas njihovu konstrukciju i performanse,da znas ocito nebi ovo rekao
haha ajd sto ih uporedjuje nego ja njega oderem sa svojim kinezom toliko o nrg :PP XDD
Mozda sad kad je poturpijan izduv,odblokirani cdi,trek al dok nije bilo cdija odblokiranog i poturpijanog izduva nisi bio brzi
miki , spuh , malo postelas prijenos i sve..i jedes ga