Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox i zx

<< < (4/8) > >>

mario_f15:
Procito sam ja sve !  :icon_thumright:  :hello:

i probao sam svasta i svakako! tako da znam dosta toga.. ;)

@G-man
zute federe na kvacilo, malossi bijeli centralni ili mozes i seriski, rolice oko 4 gr.  :icon_thumright:

a to sto ima pad okretaja moze biti i do karba, vjerojatno ces trebat vecu diznu, koja je sad dizna u karb? kakva je smjesa ? ;D

G-man:
dizna je serijska. smjesu nisam gledao. Koju bi diznu trebao stavit?
Imam samo hebo centralni crni, njega moram obavezno stavit,a i ne dolazi bezveze uz vario.
Federe neznam stvarno di cu kupit, a neznam ni za  diznu. Probat cu sutra stavit crni hebo, pa cu vidit kako ce se ponasat, oce li bar moc krenit da se mogu donekle normalno vozit dok ne nabavin negdi federe. Inace probao san stavit 3,4 i opet je ista stvar sa starton, neide i to je to. Al kad uvati pocne cupat bas lijepo. Samo cini mi se da je bolje cupao sa 4,1 nego sa 3,4 jer se s ovima malo previse vrti. Vjerujem da ce to bit ok s ovim tvrdim centralnim i 4,1 rolicama

imbra12:
stavi sam polini zute federe kvacila i u startu ide malo bolje nego sa serijskim.Na uputama od polinija redosljed ide ovako:orginal-crni-zeleni-zuti-plavi.

dal da se stavi tvrdji centralni ili lakše rolice

danc00:

--- Citat: G-man - 22 Travanj, 2011, 00:20:48 ---dizna je serijska. smjesu nisam gledao. Koju bi diznu trebao stavit?
Imam samo hebo centralni crni, njega moram obavezno stavit,a i ne dolazi bezveze uz vario.
Federe neznam stvarno di cu kupit, a neznam ni za  diznu. Probat cu sutra stavit crni hebo, pa cu vidit kako ce se ponasat, oce li bar moc krenit da se mogu donekle normalno vozit dok ne nabavin negdi federe. Inace probao san stavit 3,4 i opet je ista stvar sa starton, neide i to je to. Al kad uvati pocne cupat bas lijepo. Samo cini mi se da je bolje cupao sa 4,1 nego sa 3,4 jer se s ovima malo previse vrti. Vjerujem da ce to bit ok s ovim tvrdim centralnim i 4,1 rolicama

--- Kraj citata ---

Ma kad staviš crni hebo mogel buš krenut(točno ak, nije on bezveze u pakiranju), al ti start i dalje bude slab, jer kvačilo preprano lovi, tj  nema okretaje pa mu je teško. Dok one rupe kad ideš u brdo ne bude, to će crni zagladit!

Kad sve to staviš videl budeš da su ti 4.1 trunku preteške, tj da bi moglo bolje, samo kaj osim POLINI nemaš 3.7gr rolica za hebo variomat, a 3.4 su prelagane to sam već reko par puta, ubiti 4.9 i 3.4 su neiskoristive, ne znam zake nisu stavili rolice bliže 4.1gr nek ovak!

Imaš u Bencony-u u Zagrebu tih federa, eto ja ti garantiram za MHR paket, sad ti je kolaga reko za POLINI pa uzmi nešto, samo da su malo tvrđi od ovih serijskih.

andy:
Ja sam stavio ko šta danc priča i probao sam sve kombinacije kod tog variomata.. Jer mario ako se nevaram ti si multivar štelao, nije isto i rolice su drugih dimenzija..
I ja sam na multivaru imao negdje oko 3.7 rolice tak neš jer je išo ku*ca uz brijeg, nije se mogao razvrtit inače..
Nemojte se bezveze prepucavat  :icon_thumright:

Ja sam prije s 4.4 rolicama vozio na multivaru i zxu i sam odjednom nikak nije išo i nikak se nije mogao razvrtit, tak da neznam kak tak teško može terat..
Ove sad od 3.9, il 4.0 kolko već su mi najtaman s crnim centralnim i crvenim federima, jer sam stavio malo manju podlošku da ne izgubim krajnju pa sam stavio crvene, znam da nepotrebno, al nisam mogo start uštelat.. možda je i do zvona ovog rms-ovog neznam..

I MHR pakovanje vam je crveni, plavi crni
A sport pakovanje vam je bijeli, zeleni, žuti   -   po tvrdoći poredano

Tak da danc krivo govoriš za to.. Evo vam i slika
Vidi u linku race, to ti mhr to..
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/Images/e0ab555b-24a5-4e23-83a4-3e7f40c65d74/Clutch+Springs+MALOSSI+Race.jpg
Vidi u linku sport, to ti sport pakovanje..
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/Images/5bb77a70-f0b1-4079-bada-f00217cb5866/Clutch+Springs+MALOSSI+Sport.jpg

Za druge kombinacije neznam, ovo su malossi i ta dva pakiranja  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju