Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox i zx
mario_f15:
--- Citat: fatal1ty - 21 Travanj, 2011, 20:14:03 ---3 i nešta grama rolice na standardni scoot... vi ste pijani... prevrtavat će se bezveze ko gluva kuja.
Davnih dana sam ja imao RR-a na aeroxu i multivar, bile su rolice oko 4,5 - 5g , ali se obavezno moraju promjenit federi na kvačilu, centralni nije toliko ni bitan. Stavi crvene federe iz sport paketa za originalno kvačilo i to bude to ;)
A to šta njemu dugo treba da krene je zato šta mu kvačilo prerano odvoji, a skuter nema snage sa ZXom u tim okretajima. Samo tvrđe federe na kvačilo i bude išao kak treba, a rolice nikako ispod 4g, to je glupiranje.
--- Kraj citata ---
nije svagdje isto
ja sam sa zx-om, multivarom, dell 17.5, imao 3.9 gr + malossi bijeli centralni + zuti federi kvacila i bilo je savršeno.. :icon_thumright:
danc00:
Pitam se onda zake meni nije prevrtaval??? A identični setup na aeroxu, ne znam kaj da ti velim, ja ti velim iz prve ruke a ti mi tvrdiš da to tak nemre biti a s takvim setupom sam napravil 4T km :angry7:
Velim da je žuti dobar ali nešto tvrđi, i reko sam da mu je od Heba crni BOLJI, čitaj malo pa nebuš pisal gluposti i izvlačil moje riječi iz konteksta molim te! 4.1gr sa hebo variomatom na aeroxu su preteške za MALO, i sa 3.7 gr bi bilo odlično, oko 9T okretaja bi se vrtelo ponavljam kaj nije prevrtavanje ili možda za vas je :dontknow:
Aj baš nek proba pa nek javi....
Rox-Rab:
ispostavilo se da na rox mogu 2 kombinacije i vi se svađate oko toga a isti vrag sa setupom :icon_thumright:
mario_f15:
--- Citat: danc00 - 21 Travanj, 2011, 20:25:18 ---Pitam se onda zake meni nije prevrtaval??? A identični setup na aeroxu, ne znam kaj da ti velim, ja ti velim iz prve ruke a ti mi tvrdiš da to tak nemre biti a s takvim setupom sam napravil 4T km :angry7:
Velim da je žuti dobar ali nešto tvrđi, i reko sam da mu je od Heba crni BOLJI, čitaj malo pa nebuš pisal gluposti i izvlačil moje riječi iz konteksta molim te! 4.1gr sa hebo variomatom na aeroxu su preteške za MALO, i sa 3.7 gr bi bilo odlično, oko 9T okretaja bi se vrtelo ponavljam kaj nije prevrtavanje ili možda za vas je :dontknow:
Aj baš nek proba pa nek javi....
--- Kraj citata ---
--- Citat: danc00 - 21 Travanj, 2011, 19:59:02 ---Ne razmeš ti u roxa :laughing7: :icon_thumright:
Stavi od Heba centralni, ili još bolje žuti malossi pa da vidiš veselja, ali od Heba je taman kolko ti treba. Slabiji od žutog a tvrđi od serijskog!
A drugi korak stavit malo tvrđe federe od serijskih na kvačilo, da poboljšaš start, idealni ti bi bili zeleni iz MHR pakovanja, vjeruj mi isprobano je 100% sa istim djelovima :icon_thumright:
ZX
crni hebo centralni feder
zeleni federi kvačila iz MHR pakovanja (zeleni-plavi-crveni) - to stavi odjednom i mislil buš da imaš kit prvih par dana dok se ne navikneš, a na semaforu budeš prvi daleko ispred svih!
I da, ove 4.1gr role su ti malo preteške, ali su ok uz ovaj gore setup, da bi dobil idealne rolice moraš kupit POLINI 3.7gr, e to je onda nekaj, vrti na skoro 9T i ljepo ide!
cvele60 :odlicno: pa zna se kaj ide uz ZX :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
koji je sad bolji na kraju? vidis da i sam neznas sta pises,vamo napises bolji je zuti malossi tamo napises bolji je crni hebo ::)
koliko ja znam crni hebo je tvrđi dosta od seriskog , zuti je tu negdje isto, i 3.7 ce mu biti prelagane rolice
tvrđi centralni - teze rolice
meksi centralni - lakse rolice
danc00:
Rekel sam ti da čitaš malo, nismo deca, kaj se bum ja tu s tobom prepucaval ak nisi u stanju pročitati jednu rečenicu, a nepismen nisam. Pročitaj dalje iza zareza i ne seri s boldanjem i fontom :sad3:
Da si bar probal ne bi ti niš rekel ali ti meni tvrdiš nekaj kaj nisi probal a ja sam probal i sad ne znam... Par postova iznad imaš boldano u mojem postu setup za koji sam siguran da će biti dobar i u njemu nema žutog malossi ni slično, a 3.7rolice nisu prelagane a to kaj ti veliš :dontknow:
Sa hebom dobiš 4.9-4.1-3.4gr. 4.1gr su za vozit ali nije to to, nije živahan ko sa 3.7gr, dok sa 3.4 prevrtava i slabo poteže. Normalno s tim da je gore HEBO crni centralni!
@mario_f15- pa ti si ne dokazan :icon_thumright:, ak mu nejde uz breg pa to je do centrlanog federa 100%, pa jel ti znaš kakav feder ima aerox?? Mekan ko žvaka, pa ne daje Hebo bez veze crni feder koji je tvrđi od minarelli serijskog!
A za start su mu federi kvačila, ja ne znam za druge ali znam za MHR pakovanje i ti zeleni love na 4-5T kaj je za start super, a i pašu na serijsko kvačilo!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju