Tehnički kutak > Tuning skutera

Aerox i zx

(1/8) > >>

G-man:
Evo stavio sam zxa na aeroxa. Na motoru je hebo next gen vario i zx. Rolice su 4,1 one srednje koje sam dobio uz variomat.
Tek kad upalim motor tj kad je hladan, lipo krene i pocupa, al poslije nakon prvog starta uzbrdo nemoze krenit, a po ravnici ne dize obrtaje nikako i jedva se mice.
Sad je na njemu centralni serijski i serijski federi kvacila. Posto imam samo centralni crni koji san dobio uz variomat, mogu samo njega stavit. On je nesto tvrdi od serijskog, oce li to ista pomoc ili je do federa kvacila?

Kamba:
Nije do federa! Lakše rolice stavi!

Rox-Rab:

--- Citat: Miroslav Kamba - 21 Travanj, 2011, 15:13:52 ---Nije do federa! Lakše rolice stavi!

--- Kraj citata ---

i žute federe kvačila

G-man:
ma stavio sam ove rolice 3,4 i opet ista stvar. Vise se vrti i to je to, al krenut ne moze nikako. Po ravnici mu treba 5 sekundi da krene s mista, neugodno mi bude na semaforu, a na uzbrdici nema sanse osim ako ga ne zaletim i onda nesmin gas pustat nigdi.
Do cega je to, jel moze bit jer je premekan centralni?

Rox-Rab:

--- Citat: G-man - 21 Travanj, 2011, 19:32:32 ---ma stavio sam ove rolice 3,4 i opet ista stvar. Vise se vrti i to je to, al krenut ne moze nikako. Po ravnici mu treba 5 sekundi da krene s mista, neugodno mi bude na semaforu, a na uzbrdici nema sanse osim ako ga ne zaletim i onda nesmin gas pustat nigdi.
Do cega je to, jel moze bit jer je premekan centralni?

--- Kraj citata ---

ja sam imao isti problem,mene je zezao tvrdi centralni,kad sam stavio serijski sve je bilo kako treba

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju