Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox i zx
G-man:
a nije tako bilo sa serijskim auspuhom, ne razumin kako moze bi pretvrd za spuh. moze jedino bit mekan.
ali pri startu cak ni sa kocnicom ne mogu dignut obrtaje, jednostavno treba doc do nekih 15 na sat i tek onda povuce
danc00:
--- Citat: Miroslav Kamba - 21 Travanj, 2011, 15:13:52 ---Nije do federa! Lakše rolice stavi!
--- Kraj citata ---
Ne razmeš ti u roxa :laughing7: :icon_thumright:
Stavi od Heba centralni, ili još bolje žuti malossi pa da vidiš veselja, ali od Heba je taman kolko ti treba. Slabiji od žutog a tvrđi od serijskog!
A drugi korak stavit malo tvrđe federe od serijskih na kvačilo, da poboljšaš start, idealni ti bi bili zeleni iz MHR pakovanja, vjeruj mi isprobano je 100% sa istim djelovima :icon_thumright:
ZX
crni hebo centralni feder
zeleni federi kvačila iz MHR pakovanja (zeleni-plavi-crveni) - to stavi odjednom i mislil buš da imaš kit prvih par dana dok se ne navikneš, a na semaforu budeš prvi daleko ispred svih!
I da, ove 4.1gr role su ti malo preteške, ali su ok uz ovaj gore setup, da bi dobil idealne rolice moraš kupit POLINI 3.7gr, e to je onda nekaj, vrti na skoro 9T i ljepo ide!
cvele60 :odlicno: pa zna se kaj ide uz ZX :icon_thumright:
cvele60:
Stavi centralnu sto si dobio uz variomat pa onda steluj... :sad3:
Edit-danc00 bio brzi... :icon_biggrin: jbg... mlad decko... :icon_biggrin:
mario_f15:
--- Citat: danc00 - 21 Travanj, 2011, 19:59:02 ---Ne razmeš ti u roxa :laughing7: :icon_thumright:
Stavi od Heba centralni, ili još bolje žuti malossi pa da vidiš veselja, ali od Heba je taman kolko ti treba. Slabiji od žutog a tvrđi od serijskog!
A drugi korak stavit malo tvrđe federe od serijskih na kvačilo, da poboljšaš start, idealni ti bi bili zeleni iz MHR pakovanja, vjeruj mi isprobano je 100% sa istim djelovima :icon_thumright:
ZX
crni hebo centralni feder
zeleni federi kvačila iz MHR pakovanja (zeleni-plavi-crveni) - to stavi odjednom i mislil buš da imaš kit prvih par dana dok se ne navikneš, a na semaforu budeš prvi daleko ispred svih!
I da, ove 4.1gr role su ti malo preteške, ali su ok uz ovaj gore setup, da bi dobil idealne rolice moraš kupit POLINI 3.7gr, e to je onda nekaj, vrti na skoro 9T i ljepo ide!
cvele60 :odlicno: pa zna se kaj ide uz ZX :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
3,7 rolice + zuti centralni ? to ce se prevrtavat do boga
nema potrebe za zutim centralnim, samo ces izgubit krajnju, jer je pretvrd za serijalu sa zx-om
za pocetak stavi zute federe na kvacilo iz malossi pakovanja
fatal1ty:
3 i nešta grama rolice na standardni scoot... vi ste pijani... prevrtavat će se bezveze ko gluva kuja.
Davnih dana sam ja imao RR-a na aeroxu i multivar, bile su rolice oko 4,5 - 5g , ali se obavezno moraju promjenit federi na kvačilu, centralni nije toliko ni bitan. Stavi crvene federe iz sport paketa za originalno kvačilo i to bude to ;)
A to šta njemu dugo treba da krene je zato šta mu kvačilo prerano odvoji, a skuter nema snage sa ZXom u tim okretajima. Samo tvrđe federe na kvačilo i bude išao kak treba, a rolice nikako ispod 4g, to je glupiranje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju