Poink.
Dan je dobro poceo, viva se malo ustelala, izbusile se i podmazala vilica da radi za Oskara. Odradili mini trip do Ikee.
Zatim je dosla na red peza, vec kod Jankomira se culo nestk neobicno, ali nisam siguran jel na purejetu ili pezi. Nastavi smp dalje u planine... Kad odjednom nema Suhog, cekam i cekam... vratim se, kad ono najvece sranje koje ti se moze desiti, zablokirao zadnji kotac.
Otvorilo sve, jedva odvrnuli zvono, s tim da je imbus za blokiranje frknuo umalo u potok hahahah
Kad smo skinuli remenice, preostalo je da odvalimo poklopac getribe i izvadimo barem primar ako je njegov lezaj vrisnuo. Jer je bila dvojba dal je oukao zupcanik ili je lezaj... poklopac je Suhi skinuo ali je ostala osovina primara??? Naime, zacvikala ke zestoko i opako u sjebanom lezajj i posto suhog boli rame, morao sam nastuputi kao siledzija. Stavio sam zvono na primar i povlacio k sebi, istovremeno odgurivajuci kotac nogom... i jebacki je zacvikalo dok nisampopizdio i pomirio se da cu pasti na dupe ako to iscupam. Tako je i bilo. Istekali smo primar i doslepali pezu.
Sad je pitanje koji lezaj ubaciti unutra jer sam ovo vec dozivio s Vivacitijem.