Cuo sam od jednog "iskusnog" frendaca da ukoliko ne napustamo grad ne moramo prestelavat klipice,pa smo to,ne razmisljajuci, izostavili
Ali nakon forumskih konzultacija,vidno razocarani i potisteni vec narucujemo par klipica za nadolazece kvartovske-stanterske direve
A trubice,odtrubile su svoje kad je malojzi reko da uz malossi pecurke nudi samo 2 trubice(to su inace adapteri za karb btw
) sto je definitivno premalo trubica za potpuno dostelavanje.Ali eto da bacim i neki osvrt na jucerasnji dan.Sav jadan i razocaran odazivom na svom skuteru dosao sam u napast ubost si ovaj put malo(stv. malo) posteniji karb od onog kineskog smeca,ubo sam motoforceov pwk 24mm sa nekoliko setova diznesina i iglesina.Eh,sad je problem bila trubica jer sam imo samo jednu koja ide na manje karbove.Drug firkefica javlja sretnu vijest da ima jednu viska,nista,palim skuter i gas do njega na rubne granice grada(citaj izgubih se 7 puta i potrosio 326mb na gugl meps).U povratku navratili na solidum gdje su cekali stanteri koji ne vole prestelavanja,kaze: "jbt vi decki s (da ti nebi reko od kud sam) samo znate skidat karbove"! Nabacio sam pwk i ponovno sam se rodio
Bacio se neki brzinski,amaterski stelung al daleko je to od pravog prestelavanja.Sad je glava na redu
Ko nije bio,propustio je ajzaka u prirodnom polozaju na svakoj mogucoj cestici ili parkingu