Evo da dopisem uvezi ovog sto su decki naveli.. Danas je bio plan zaletit se do Zagreba,krenit u 6 ujutro i ubit brasno. Medutim neka je kisica pala pa sam sacekao. Krenulo se u 9ipo i taman dodem kod Maslenickog mosta kad veverica poludi
Trrrr trrrrr, nece prima gas nego samo se na mrvu lagano kotrlja, nakon par m je totalno stao
Sto? Kako? Ne mogu da vjerujem, kurblam ne javlja se.. Reko **** su me ukleli ima da im ruke polomim. Nista vadim drugu NGK smecarsku svjecicu iz steka, motor se javi nakon par kurblanja i potpuno umre, opet.. Mozak mi je zalepio od vrucine i zivciranja, salje bata lignjica poruku jesam krenuo, reko jesam al veverica nece da poskoci
Zove Lignjica, Perislav ,Suvi nitko ne moze da VERUJE
U meduvremenu sam zvao starog da dode i donese mi drugu svjecicu ,probana i ta svjecica ,motor nece ni cut da upali. Psujem sve zivo i nezivo, psujem *** wudu majstora da cu mu ruke polomit, propala mi ROLNA u Grase
Utrpamo jadnu vevericu u kombi i pravac kuci, nakon sto sam nesto calabrcnio odlucim se posvetit veverici. Prebacujem CDI s druge gilere ,nista, i taman da cu zvat Perislava za radapciger reko da isprobam sve svjecice, naravno NGK mrtve i tako nadem neku staru Champion ,kurblam dusu i za cudo upali. Bio sam u jednu ruku bijesan sto mi je trip propao radi shitty france svjecice, a u drugu sretan jer nije neki skupi kvar.. Zakljucak: NIKAD VISE NISTA FRANCUSKO!!!!
JA sam otvoren za sve opcije, samo da se ubija brasno!!! Nek se dog na vrijeme i letimo. Ja cu se naoruzat svjecicama i nema brige.