A j****u,pa kak nisi znao to im je glavno vozilo,prije par mj. ja stojim na branimirovoj na semaforu,dokuri siva octavija,koči na knap i stane iza mene,vidim u retrovizoru unutra sjede dvije biljarske kugle i snimim stroboskop na tabli odma sam skužio kaj je,krenem lagano 50 a panj mi se nabija pol kilometra na guzici i onda je popizdio i preletio me reko jebite si mater nađite drugu budalu.
Nadam se da ne budeš morao na vanredni,ak i da riješim ti ja piksu pa nek se jebu.
imam prsten spreman, i el. bokadu. moram probati samo jel ju mogu nastelati kako treba da ne puca jer sa serijalom je pucalo uvijek. kazna kad dode u roku tri dana mogu platiti 50% ako se nevaram?
vidio sam nove skode superb, audi a4,a6, bmw 3, jeep GC, ali da su skode octavie koristili kao presretace nisam vidio. barem ne na autocesti. znam da ima tih skoda octavia sa skrivenim lampama, ali takve aute koriste i nacelnici policije, pratnja za VIP osobe i jos par odjela policije pa ti auti nisu presretaci jer nemaju kamere unutra. kamere su skupe, na nasu srecu
malo je nesto komplicirao.. prvo je rekao 300kn posto je 10-30km/h brze van naselja, nema bodova.. odma 150 kn. sto sam htio platiti da se rijesim toga. uvijek postoji ALI.. ako ja platim tu kaznu i priznam da sam vozio toliko.. onda me po zakonu mora iskljuciti iz prometa jer sam tehnicki nesipravan i naplatiti kaznu. ako necu platiti kaznu, moram s njim u stanicu. posto je van radnog vremena.. moram drugi dan na vanredni tehnicki.. ako tamo prođem.. trazit ce nalog za tehnicki pregled vozila da se utvrdi kakva je masina gore i kakve blokade imam jer njihova kamera nemoze toliko lagati.. nisam htio onda nista platiti niti potpisati pa je rekao da ce mi doci doma kazna. 300kn nije problem. sve ovo ostalo nabrojano je problem.