Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 16 Gostiju pregledava ovu temu.
Tebe je onda na brzoj cesti ulovio,produžetak domovinskog?Niš moramo se vozit u čoporu nabijeni jedni na druge ubuduće.
A kaj u Glini nije srao?
prvo je rekao 300kn posto je 10-30km/h brze van naselja, nema bodova.. odma 150 kn. sto sam htio platiti da se rijesim toga. uvijek postoji ALI.. ako ja platim tu kaznu i priznam da sam vozio toliko.. onda me po zakonu mora iskljuciti iz prometa jer sam tehnicki nesipravan i naplatiti kaznu.
Odi još do Tomia da ti isprinta list za homologaciju. Imao sam ga i ja negdje samo više nezz gdje je. Uglavnom to pd sic stavi i obavezno prsten na vario i to je to.
Ništa morati ćemo prebaciti vožnje na autocestu
Da je vozio normalno brijem da bi došli do nas trojice i onak svu trojicu bi snimili odjednom
Citat: SF2 Freak - 08 Rujan, 2015, 11:16:51Odi još do Tomia da ti isprinta list za homologaciju. Imao sam ga i ja negdje samo više nezz gdje je. Uglavnom to pd sic stavi i obavezno prsten na vario i to je to. Ta isprintana homologacija nista ne vrijedi u HR. Odnosno, vrijedi, ali samo kad ides atestirat spuh pa je jedan od uvjeta kod atesta da imas homologaciju proizvodjaca. Sam atest se svodi na mjerenje buke i citanje te homologacije, a kad si gotov sa atestiranjem (i siromasniji za cca 285kn), onda cekas 2-3 tjedna da ti postom dodje rjesenje s kojim ides u bilo koju STP da ti upisu spuh u prometnu (sko kosta narednih cca 45 kn).P.S.iz prve ruke - prosao sam taj postupak
Iznenadio bi se al kod većine naših neukih murijaka ak nekaj pitaju za spuh im to izvadiš pa samo klimaju,ja ti velim da je to bolje imat uz sebe nego ne imat.
Citat: JosipMarijanovic - 08 Rujan, 2015, 10:57:02prvo je rekao 300kn posto je 10-30km/h brze van naselja, nema bodova.. odma 150 kn. sto sam htio platiti da se rijesim toga. uvijek postoji ALI.. ako ja platim tu kaznu i priznam da sam vozio toliko.. onda me po zakonu mora iskljuciti iz prometa jer sam tehnicki nesipravan i naplatiti kaznu.Zaj#bo si se. Trebo si platit 150kn. Neda se njima zajebavat sa ostalim (znam iz osobnog iskustva), njih samo zanima brzina
Citat: Corector - 08 Rujan, 2015, 13:27:35Da je vozio normalno brijem da bi došli do nas trojice i onak svu trojicu bi snimili odjednomNe, samo jednog, onog ko im izgleda ko najveci jelen
Peza kao zgewindani Lamborgini
E to je onda druga prica. Naletio si na zajebanog likaSent from my HTC One_M8 using Tapatalk
aj sad kad mozes s nama danas doleti ima li kog da bi dns malo na dir kakav kraci?