I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 15 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja i dalje samo cestitam na brzinama koje postizete i nadam se nekom pametnom savjetu kako bih i ja pojurio malo brze...sve drugo kaj je eventualno shvaceno kao provokacija, procitajte jos jednom
hahahahaha...hvala na prijedlogu ali priraslo mi djubre srcu u ovih 17 'iljada za 3 i pol sezone
Tetrapak ekipa jel bude kaj danas?
Peza kao zgewindani Lamborgini
nemrem ja do VG, pa to je drugi grad vec... p.s. imal je moj frend Runnera, SR-ke, NRG-a...sve naturpijano do zla boga...NRG je juril 115 jbt, al Kmyco je zakon
nemrem ja do VG, pa to je drugi grad vec...
ne ne ne ne ne...krivo micek, ide on 90-95...multivar je gore, 70 ccm, phbg 19.....nije serijala i zato me i zivcira jer djubre ima sape dovoljno, kao da nekaj na prijenosu fali za max speed
Citat: Danijel4x4 - 06 Rujan, 2015, 11:50:02nemrem ja do VG, pa to je drugi grad vec... Ti bi se s nama vozio,a Gorica ti je daleko,pa mi tokom večeri i noći(prek dana se ni ne nalazimo) napravimo 150+km i prije toga nejdemo doma.
Citat: Scooterist_#1 - 06 Rujan, 2015, 12:47:20AjdTetrapak ekipa jel bude kaj danas?Mogli bi
AjdTetrapak ekipa jel bude kaj danas?
Citat: SF2 Freak - 06 Rujan, 2015, 12:50:09Citat: Scooterist_#1 - 06 Rujan, 2015, 12:47:20AjdTetrapak ekipa jel bude kaj danas?Mogli biAjde tuneri napisite kad i di...