I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Slicna stvar bila 1001 put al budale su budale btw sta bi neki dali da imaju takve motore
ko ima para boli ga racku,bi i ja to radio da serem pare
Da si stavio 3 čimpanze kraj tog motora sigurno ne bi napravili ovo šta ovi rade...katastrofa, vidi se da ga nije zaradio.Neznam, najradije bi ih svu trojicu batinama jer drugačije ne razumiju
jeli ovo pijano ili drogirano ili obatroje
Ja nebi. Stvar principa. Taman da imam svu lovu svijeta.
Sta je zanimljivo ovako unistavat motor? Ok,ono przit ga maximalno to i nekako razumijem,al ovo je nije ludo nego jadno
Ja uopće ne razumijem šta je tu fora i šta jetu njima bilo guba....isto to su mogli raditi na klupi ili veš-mašini.... Realno da su to moji frendovi...više mi ne bi bili...taman da nije moj motor to ne bi dozvolio....jer jednostavno motore, skutere i aute treba cijeniti i voliti, a ne se ponašati kao sa kurvom :'( :'( :'( :'(ja sam lud i nervozan kad vidim da neko drugi otvara vrata ko idiot i bubne neki tuđi auto ili skuter, a kamoli moj ...već sam par puta tako reagiro...mrzim takve ljude kad si na parkinu, a on otvara vrata i grebe tuđa, jer on ili ona ima kramu i boli ih racku!!!! MALO MI JE FALILO DA PAR PUTA NISAM DAO PLJUSKE
Ja uopće ne razumijem šta je tu fora i šta jetu njima bilo guba....isto to su mogli raditi na klupi ili veš-mašini....
covjece jos da je nastavio i bez karba radit,pa ti bi se djabe vozio