jucer mi je dosla druga ler dizna,ali u međuvremenu skuter je radio na leru,skoro do kraja je bio stegnut ler,sarafic skroz zavrnut od smjese,i iso je motor,vxa sam dero do 50-60 i poslje do 100 isto i onda me prođe zbog getribe...
e sad ta ler dizna je ona skroz mala,a sa slike se vidi kakva je moja,ali stavio sam ju i isti rac ko i sa 60 ler diznom
prijasnji setup je bio: a sad je:
needlejet - 262 A N isto
klipić 30 isto
ler dizna 60 40
glavna dizna 75 isto
čok dizna 80 60
igla w9 isto
i dalje je sve isto,vratio sam lulicu na airbox,ostalo sam ostavio,mozda je mrvicu bolje ali prakticki neosjetno,pogotovo potrošnja,nešto nije uderu sigurno,75 dizna a troši ko lud,ocekivao sam da ce trosit vise od serijale ali tolko puno bas i ne,pa diesis mi nije tolko trošio ko ovo jeate...
jucer sam probo sa 7,2 rolicama da vidim oce se potrošnja sta smanjit ali nista...
danas sam vratio 5,7 i malo jos setup prijenosa promjenio i vratio sam gore 17,5 karb( 82 glavna dizna,isgla na sredini,sarafic na 1 krug,ostalo sve serisko u njemu),zasad radi ok,nadam se da ce se potrosnja smanjit jer mi je to trenutno najbitnije jer svaki dan točit mi je previše...
neznam,jedino sam mislio probat sa 70 diznom u 19 karbu,al cini mi se nekak premalo,neznam,kaj vi kažete?