Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?
dario007:
Bolje i prastara,bar se vidi da si nekog vraga trazio...
Top pogodak je phbg 19,jos bolje 21 i yasuni city16.Kombinacija koja se vrti oko 10,5 soma,ima puno momenta,trosi mozda pol L vise od serijale i moze napraviti masu kilometara ako se dobro postela i uredno odrzava.
Ja bas nebi replicu sa tim 17,5 vozio,nije on bas nesto...
Tako da obavezno 19 karb,a auspuh moze i yasuni R.Da se mene pita ja bi city i 21 ;)
Aleksandar:
Shit..znaci mora ic 19 u slucaju da se odlucim za malossi sport kit te yasuni r ili 19 vrijedi iskljucivo za Mhr?..ponadao sam se da 17.5 i micanje limica i veca dizna bude rjesilo problem i na toj kombinaciji (sport + yasuni r) da nebude potrebe za 19..jbg ako 17.5 nemoze potpuno iskorisiti sve sto se da iskoristiti iz toga, nema druge nego 19..
Jos da otkrijem koje rolice trebam uz montazu malossi multivara, koju boju malossi centralnog te koju tvrdjocu malossi federa kvacila (ako netko vozi pa zna provjereno) i mogu pocet trosit lovu ;D
TopPerfomance4:
Centrala ide ljubičasta za utege variomata ti niko ne može točno kazat jer varira najbolje ti je uvalit te 7,2 vidit koliko vrti i ako imaš neke lakše tipa 6,5 itd stavi njih pa vidi koliko si okretaja dobio i tako češ nekako nat koliko ti variraju okretaji po gramu
dario007:
Bolja opcija ti je dr.evo ili top performance trophy(isti su) od malossi sporta jer je jeftinija opcija,a jednako kvalitetna.
Uz taj tip kiteva moze 17.5 karb,za replicu bi ja ipak isao na 19mm.
U multivar oko 6.4gr role,ljubicasti feder i dizna oko 75 uz preradu airboxa,ovo vazi za 17,5 karb,uz 19 ide drugaciji setup.Federe na kuplung stavis najmekse iz seta,a mozda bi i orginalni bili dobri.
Sve su ti ovo vec probane kombinacije,pa vecinu mozes nac na forumu.
Runnersukosan ti vozi dr.evo,multic i yasuni R,pa kod njega u temi mozes sve pojedinosti pogledati...
TopPerfomance4:
Što ti se tiće airboxa morat češ izvadit lulicu i stavit lulicu 19mm na poklopcu zraka češ imat dvije rupe jedna je 16 druga je 8 mm trebat češ probušit dodatnu rupu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju