Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?

<< < (13/20) > >>

roxyy:
znam i ja da mogu ako dimenzija odgovara, nego ima li ih

Drnda:

--- Citat: maminjo - 13 Travanj, 2011, 09:57:16 ---da samo kaj sa nekim base spuhom i AC kitom praktički nemreš niš dobro poštelanoj serijali LC recimo nrg-u ili SR-ki sa yasunijem...uvjerio se ja na svojoj koži

--- Kraj citata ---
potpis.. jedvice ih drzis, tj bjezis u startu, ostalo ste prakticki jednaki

animatrix:
al kontam da ce taj base manje trositi od serijale sa R-om

maminjo:

--- Citat: animatrix - 08 Lipanj, 2011, 08:22:39 ---al kontam da ce taj base manje trositi od serijale sa R-om

--- Kraj citata ---

a gle velika je razlika base sa karbom 19 ili 17.5 i yasuniR,
base sa karbom 17.5 koji je uvrhunski poštelan piaggio mašine troše od 4.2L-4.6L, ovisi kako ko poštela.....
base sa karbom 19mm troši više od 0,5L do čak 1.5L kako ko poštela....recimo uzmeš 19mm karb iz malossi pakiranja koji dolazi sa W16 iglom i staviš gore diznu oko 80..to troši prek 6L sa bilo kakvim spuhom..osjetio ja na svojoj koži...

Tak da ono, base teško da će manje trošiti od serijale sa bilo kakvim spuhom......ak je savršeno poštelano onda možda tu negdje

Aleksandar:
Prastara tema,znam...

Zanima me ukratko, dali je Yasuni R u kombinaciji sa Malossi Mhr replicom i 17.5 i vecom diznom top pogodak na Nrg Power? + dali na tu kombinaciju stavit 17.5 i vecu diznu ili 19 pa manju diznu?

ili...ciljat na malossi sport 70 i yasuni R te ostavit 17.5 i vecu odgovarajucu diznu?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju