Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?
dario007:
Forumski setup 1: replica i yasuni R iz multivar i obavezno 19karb koji u sebi striktno mora imati 50ler,w7 i 85 glavnu
Forumski setup 2: dr.evo,yasuni R,multivar i 17,5 koji striktno ima lulicu 19mm a22 1.zub i 72 ili 75 diznu.
Ja cekam kad ce netko nov doc na forum i stavit kit koji nema nitko,tipa airsal,italkit i slicno...i kad bude se yasuni R prestao smatrati sveto pismo???
Treba pokoji setup sloziti iz nule i probati to sve postelati i uglazbiti da radi valjano...
ditek:
--- Citat: dario007 - 13 Travanj, 2018, 23:38:41 ---
Forumski setup 2: dr.evo,yasuni R,multivar i 17,5 koji striktno ima lulicu 19mm a22 1.zub i 72 ili 75 diznu.
--- Kraj citata ---
i poturpijat klipić do oznake :icon_biggrin:
moj setup je bio: dr evo, yasuni r, multivar, ljubicasti centralni, 6.4g rolice, 17.5, 1. zub, dizna 78, red sponge, turpijani klipić, maknuta lulica i razbušena pregrada na airboxu :headbang: setup koji da me u 3 ujutro probudis bi na pamet znao :toothy12:
dario007:
Sj#bo si koncepciju sa turpijanjem klipica... :laughing7:
Turpija te uzela pod svoje,pa si turpijao i turpijao...prvo dreva pa sport pro-a :headbang:
eserkapedeset:
Ljudi u kombinaciji sa yasuni r om malossi sport...kad cu vec rastavljat blokove za radilicu i lezajeve...neki okvirni tips on how to poturpijat cilindar...razmisljao sam blokove uparit sa portovima i sta da tocno radim sa ispusnim...nebih mu mjenjao dimenzije nego cisto da nema nekih prekida u flowu smjese sam brio..jel ima nekog benefita od tog?
3alfa3:
--- Citat: eserkapedeset - 25 Travanj, 2018, 13:45:39 ---Ljudi u kombinaciji sa yasuni r om malossi sport...kad cu vec rastavljat blokove za radilicu i lezajeve...neki okvirni tips on how to poturpijat cilindar...razmisljao sam blokove uparit sa portovima i sta da tocno radim sa ispusnim...nebih mu mjenjao dimenzije nego cisto da nema nekih prekida u flowu smjese sam brio..jel ima nekog benefita od tog?
--- Kraj citata ---
Ne isplati se na tom setupu. Stavi i vozi.
Višak entuzijazma potrosi na pedantnost ugradnje. :D
Recimo, provjeri zazor karika prije ugradnje, vidi jel cilindar iznutra kvslitetno obradjen pa popravi ako treba. Itd....
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju