Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?

(1/20) > >>

maminjo:
zanima me Vaše mišljenje, iskustva i utisci o yasuniu R, bilo da ga trenutno imate ili ste ga imali :

- odnos uloženo-dobiveno
- odnos potrošnje-perfomansi
- na kakvom setupu ga imate
- koliko ste zadovoljni s njim u odnosu na druge spuhove koje ste imali ili imate

Pošto ću mijenjati svoj reverse za yasuni R koji je već naručen, pa eto da vidim malo 'Yasunijevce' što misle pošto yasuni ipak slovi za najbolji spuh ;D ;D

Drnda:
nista posebno po meni.. jedino ima dobre selene.... iako svaki spuh je po meni ok, samo primjedba eto za selene, jer recimo leo vince ih nema i osjete se vibracije i sve, a kod yasunija nisu....

drift KING:
imas milijun tema o yasuniju koristi trazilicu ;) inace kvalitetan i spuh koji se lako stela

maminjo:

--- Citat: stylingmaniac - 29 Ožujak, 2011, 21:05:29 ---nemam yasuni, ali ipak ni lacoste(i sve ostale brand) marke nisu ništa bolje od one robe sa pije, ali je ipak krokodil na njima ili tri crte, tako što se tiče same marke je jebeno imat yasunija na skuteru, još ako ima onu veliku yasuni naljku na topu, ma milina  ;D (što se tiče kvalitete nznm, to neka drugi kažu)

--- Kraj citata ---

e tu si se grdo zaj#bo za lacostu, orginal majca lacosta ko kuži vidi se iz aviona jer orginal ili nije, ali nije ni to bitno već koliko je kvalitetnija od kopije za neusporedit uopće, čim ju obučeš na sebe sve ti je jasno, a i već nakon dva-tri pranja još ti je jasnije.....

samo šta yasuni pretpostavljam ipak nije baš toliko kvalitetniji od drugih...

pralas:

--- Citat: maminjo - 29 Ožujak, 2011, 21:19:55 ---samo šta yasuni pretpostavljam ipak nije baš toliko kvalitetniji od drugih...

--- Kraj citata ---
krivo pretpostavljas,kada ga prvi puta budes drzao u ruci promjenit ces odmah misljenje...
pogotov nasprem reversa,yasuni je klasa gore...
ima veliki powerband i lagano se stela,kvaliteta je na visokoj razini a varovi su vrhunski napravljeni...
inace je najbolji za base i slabiji midrace(mhr replicu kit)...
vunu neces uspijeti nikada spaliti kao kod drugi auspuha
sve u svemu,je da je skup ko suho zlato ali ja ne zalim ni kune...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju