Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?

<< < (9/20) > >>

marin18:

--- Citat: 3alfa3 - 03 Travanj, 2011, 13:38:40 ---
Odlijepi se zbog zagrijavanja - na mojem se pocela odljepljivat nakon 500tinjak km, a ni jednom ga nisam namocio

--- Kraj citata ---
bome brzo ja ga imam vec negdje godinu dana i dalje je ko iz ducana............molio bi samo da mi netko kaze razliku u snazi između city-a i obicnog.....jer neki kazu da je city slabiji,a neki da je jaci

pralas:

--- Citat: marin18 - 04 Travanj, 2011, 19:11:14 ---bome brzo ja ga imam vec negdje godinu dana i dalje je ko iz ducana............molio bi samo da mi netko kaze razliku u snazi između city-a i obicnog.....jer neki kazu da je city slabiji,a neki da je jaci

--- Kraj citata ---
city ima veci powerband(radno podrucje)

marin18:

--- Citat: ivan pralas - 04 Travanj, 2011, 19:49:35 ---city ima veci powerband(radno podrucje)

--- Kraj citata ---
sto bi znacilo da ga je lakse postelat?Imali uopce ikakve razlike u performansama?

pralas:

--- Citat: marin18 - 04 Travanj, 2011, 19:51:46 ---sto bi znacilo da ga je lakse postelat?Imali uopce ikakve razlike u performansama?

--- Kraj citata ---
pa i obicni se jako laganao stela a city bi se trebao mrvicu lakse stelati...

marin18:

--- Citat: ivan pralas - 04 Travanj, 2011, 19:53:48 ---pa i obicni se jako laganao stela a city bi se trebao mrvicu lakse stelati...

--- Kraj citata ---
pa to sam i reko  ;D  :icon_thumright: znaci razlike skoro pa ni nema

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju