Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?

<< < (10/20) > >>

pralas:

--- Citat: marin18 - 04 Travanj, 2011, 20:13:51 ---pa to sam i reko  ;D  :icon_thumright: znaci razlike skoro pa ni nema

--- Kraj citata ---
upravo to

Dirk23:
Imao sam ga dosta dugo, pa da malo razbijem neke predrasude, pogotovo o vuni...
Sta se tice, spuh ko spuh, jako dobro napravljen, usporedivsi sa ovim drugima.
Meni je na neprerađenoj replici sa duzim prijenosom, isao do slova n na cajgeru od runnera.
Nisam stedio, ni kit ni spuh, vozio sam se vecinom u dvoje, i u jako puno navrata po 200-300 km, sa jako
kratkim zaustavljanjima, cak jednom napravio turu u dvoje, pula, buzet, hum, labin, pula...
Primjetio sam, da je poceo mjenjati zvuk, ali nisam ga otvarao, a ako je covijek, kojem sam ga prodao , ovdje, neka kaze kako je spuh izgledao, ma, skoro ko nov, ali je
vunu, morao mjenjat, tako da te stvari, o vuni, ne stoje, svaka izgori.

danc00:

--- Citat: Dirk23 - 06 Travanj, 2011, 05:27:02 ---Imao sam ga dosta dugo, pa da malo razbijem neke predrasude, pogotovo o vuni...
Sta se tice, spuh ko spuh, jako dobro napravljen, usporedivsi sa ovim drugima.
Meni je na neprerađenoj replici sa duzim prijenosom, isao do slova n na cajgeru od runnera.
Nisam stedio, ni kit ni spuh, vozio sam se vecinom u dvoje, i u jako puno navrata po 200-300 km, sa jako
kratkim zaustavljanjima, cak jednom napravio turu u dvoje, pula, buzet, hum, labin, pula...
Primjetio sam, da je poceo mjenjati zvuk, ali nisam ga otvarao, a ako je covijek, kojem sam ga prodao , ovdje, neka kaze kako je spuh izgledao, ma, skoro ko nov, ali je
vunu, morao mjenjat, tako da te stvari, o vuni, ne stoje, svaka izgori.

--- Kraj citata ---

A kojeg? Prvog ili drugog "n" ?  :laughing7: :laughing7: Ona samo kod nekih traje duže, a kod nekih krače, ovisno kakva je smjesa(ispuha) i kak ga gari te kolko km napravi po sezoni!

Ma tak jasno, vuna je potrošni materijal, ne znam zake bi neko govoril da je kod jasunia vječna ??? ???

Miki-speedy:
A kakva je malossi replika u poredjenju s yasunijem r?

wonderkid:
slabija malo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju