Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?

<< < (8/20) > >>

Josip:

--- Citat: Rossi - 03 Travanj, 2011, 11:38:08 ---sto se tice yasunija ..sve najbolje o njemu...samo jedna primjedba mala i to na verziju od carbona tj kevlar ....hoce ona folija da se odlijepi ...sto od vremenski uvjeta sto od pranja motora ...odlijepi se na spoju i to je to ...tako se barem meni desilo na R i na C16...bolje dodat koji euro vise i uzet Black  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ili koji manje i uzet alu  :icon_biggrin:

danc00:
Ove verzije topova ne igraju nikakvu ulogu u zvuku, samo služe za pice lovit, ili ima neke razlike?

ivanm:
nema, sve je isto osim izgleda.

3alfa3:

--- Citat: Rossi - 03 Travanj, 2011, 11:38:08 ---sto se tice yasunija ..sve najbolje o njemu...samo jedna primjedba mala i to na verziju od carbona tj kevlar ....hoce ona folija da se odlijepi ...sto od vremenski uvjeta sto od pranja motora ...odlijepi se na spoju i to je to ...tako se barem meni desilo na R i na C16...bolje dodat koji euro vise i uzet Black  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Odlijepi se zbog zagrijavanja - na mojem se pocela odljepljivat nakon 500tinjak km, a ni jednom ga nisam namocio

dzeky:
sto se tice samog spuha,kvaliteta je perfektna,jedino taj kevlar koji se meni odljepio isto ali sam srecom primjetio i zaljepio ga super ljepilom na pocetku i sada drzi bez problema,bolje sprječiti nego lječiti :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju