Tehnički kutak > Tuning skutera

Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?

<< < (7/20) > >>

frki22:
moj je po originalnom satu isao preko 120  :toothy12:  ali kad sam uzeo gps u ruke 100-tka max.

jedino sto mogu rec da su me inenedile koso urice koje sam postavio umjesto serijskog mjeraca brzine, pokazuju tocno brzinu kao po gps-u

Crazy Kuree:
Imo R običi sad imam R07 koji ima flađu i na grani, šteta što nema u chrom verziji sve pohvale za auspuh

SlowRider:
Moj yasuni ce u 8.mj. imati 3 godine, nedavno sam zamjenio vunu, ali nisam trebao. Presao je preko 20tkm i sve je na svom mjestu, karbonski top nije potamnio, niti se imalo oljustio  :dontknow:

sa njim sam pogodio idealan setup da ne moze biti bolje, malo trosi, malo buci, jednostavno se pretvara u nevinu serijalu i prolazi 2 vrste tehnickog pregleda  :laughing7:

ivanm:
samo mu još fali ELEKTROLIZA  :laughing7:

Rossi:
sto se tice yasunija ..sve najbolje o njemu...samo jedna primjedba mala i to na verziju od carbona tj kevlar ....hoce ona folija da se odlijepi ...sto od vremenski uvjeta sto od pranja motora ...odlijepi se na spoju i to je to ...tako se barem meni desilo na R i na C16...bolje dodat koji euro vise i uzet Black  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju