Tehnički kutak > Tuning skutera
Yasuni R... koliko je stvarno dobar!?
frki22:
moj je po originalnom satu isao preko 120 :toothy12: ali kad sam uzeo gps u ruke 100-tka max.
jedino sto mogu rec da su me inenedile koso urice koje sam postavio umjesto serijskog mjeraca brzine, pokazuju tocno brzinu kao po gps-u
Crazy Kuree:
Imo R običi sad imam R07 koji ima flađu i na grani, šteta što nema u chrom verziji sve pohvale za auspuh
SlowRider:
Moj yasuni ce u 8.mj. imati 3 godine, nedavno sam zamjenio vunu, ali nisam trebao. Presao je preko 20tkm i sve je na svom mjestu, karbonski top nije potamnio, niti se imalo oljustio :dontknow:
sa njim sam pogodio idealan setup da ne moze biti bolje, malo trosi, malo buci, jednostavno se pretvara u nevinu serijalu i prolazi 2 vrste tehnickog pregleda :laughing7:
ivanm:
samo mu još fali ELEKTROLIZA :laughing7:
Rossi:
sto se tice yasunija ..sve najbolje o njemu...samo jedna primjedba mala i to na verziju od carbona tj kevlar ....hoce ona folija da se odlijepi ...sto od vremenski uvjeta sto od pranja motora ...odlijepi se na spoju i to je to ...tako se barem meni desilo na R i na C16...bolje dodat koji euro vise i uzet Black :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju