Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo bas sam sad primjetio da mi nesto ispod curi kao smeda boja....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....jel ti to i zast curi? o pezou se rad.
Citat: Emperor - 29 Prosinac, 2007, 13:06:31Evo bas sam sad primjetio da mi nesto ispod curi kao smeda boja....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....jel ti to i zast curi? o pezou se rad.jel novi ili stari tip blokova,ako je novi onda ti to curi nesagorjelo ulje koje se vraca natrag u cilindar i vjerojatno ti je negdje napuklo crijevo pa curi kod vodene pumpe van
....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....
Citat: Emperor - 29 Prosinac, 2007, 13:06:31....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....Antifriz?
Citat: 3alfa3 - 29 Prosinac, 2007, 14:26:31Citat: Emperor - 29 Prosinac, 2007, 13:06:31....ali kad sam uzeo da vidim bolje bilo je plave boje i nikako nisam skuzio odakle curi ali sam primjetio da je ispod vodene pumpe....Antifriz?moguce da ti je procurila vodena pumpa,moze bit antifriz kako je i alfa rekao,pogledaj koliko imas vode u hladnjaku,nemoj se vozit dok ne vidi,jer bi ti mogao zaribati ako ostane bez vode
zar ima ulje plave boje?? ak si sipao antifriz, moze to biti, pogledaj crevo vodene pumpe, dal je nege busno, antifriz moze biti plav...seti se
Citat: mali_odwaljiwac - 29 Prosinac, 2007, 15:25:12zar ima ulje plave boje?? nemam rijeci
zar ima ulje plave boje??
...Antifriz ako je LC...
Citat: SlowRider - 29 Prosinac, 2007, 17:20:44...Antifriz ako je LC...A zar bi AC imao vodenu pumpu (on kaze da curi ispod nje)?
Vodeno je hladenje...odma sma pomislio da je u pitanju antifriz jer je plave boje. nego me samo zanimalo koji da kupim jer ga ja nikad nisam kupao pa me zato zanima koji mi treba.