Pozz!
Tati je krepala dotična štilovka, i htel ju je dati nekom liku nebitno....no ja reko si lud, bum ja to probal složit!
Raskopal ju i imal kaj za videt

Bila je kod 3 mehaničara od toga jedan ovlašteni servis(ne generaliziram, samo velim kaj su napravili da se ne uvrijedite vi koji znate kaj delate) i to kaj su napravili s nje to je za ne povjerovat....
Žice od struje su doštukavane/lotane da su to smjehi(a vele da je problem u struji) kak i nebi kad su 5 put štukane i lotane na jednoj licni....
A zadnji koji ju je slagal je stavil bolcnu u klip, kad bi vam ju pokazal vi bi ste puknuli od smijeha! Kad sam raskapal cil primim za klip i ima lufta, i to dosta, ja reko a u k**ra* i svemu to se ipak ne isplati, mislil sam da je radilica u kur*u, a kad skinem bolcnu i imam kaj za videti, bolcna u dosjedu sa klipom je tanja za skoro 0.5mm(9.5mm) dok je u sredini normalno fi 10

Mene zanima di u Zagrebu morem pitati za bolcnu, jel ima di Štilov servis da pitam (klip i cilindar imaju riseva) no ja hoću to složit pa da vidim jel radi, jel struja i karb u redu i ak će sve biti u redu kupil budem klip i karike nove!
Ovo je samo da vidim jel se isplati uložit još u nju ili je zbilja za hititi...