E hvala ti, jučer sam našel MANUAL od motorke pa sam malo čital. Ubiti to je to kak si rekel.
Budem narihtal bogatiju smjesu, jer je mom starom zato zaribala 2x jer je ili delal premalu mješavinu ili mu je bila siromašna smjesa, biseri su bacili svječicu pa nisam mogel videti u kakvom je stanju (al mislim da su fulali smjesu)
A sad mi zaljeva, mokra je skroz.
Upravo sam kupil novi ajmortizer (45kn) i dihtung za auspuh (10kn), ali se pojavil još jedan gori problem, mislim da mi se rupa u cilindru od spuha zaribala, jer šraf lovi ali se ne da stegnut do kraja, i sad ne znam kak bum to riješil
P.S- ova nova bolcna koju sam stavil, nije nova ali je u odličnom stanju osim na sredini kod igličastog! Izgleda da je igličasti zaribal, jer se vide otisci od iglica(niš strašno, jedva se osjeti pod noktom), i sad me brine jel bum mi to smetalo, zel sam finu rašpu i kasnije spoliral sa vodobrusnim i uljem(nisam niš puno skinul, da ne mislite da sam dimenzije promjenil), tak da sam to popravil, ali ostale su pore, pa se sad bojim da mi to ne zariba, makar je moj igličasti skoro nov!
A novu bolcnu nemrem nabaviti...samo klip. Makar budem i to na zimu kad bum ju koristil non stop, al za ljetne potrebe mislim da ne bi smjelo to radit probleme