Tehnički kutak > Injection
Radilica za ditech
Lenko:
Taj ventilator nema zupce.
mato_sb:
...hvala na brzom odgovoru, i mislio sam, samo pametni mehanicar... "zna svoj posao"!
mato_sb:
eee sada jos jedno pitanje, mijenjao bih remen, rolice i sta je znam sta jos u biti treba... nekakvu oprugu spominjete? zracni filter i sl... pa molim ako netko ima iskustava sa istim... neka mi nabaci savjet jer ovo trenutno i nije bas nesto... ( prije samog servisa??? mijenjanja semerinaga, lezajeva, karika, i sl... skuter je jednolicno ubrzavao od 0-80 a sada banana) vuce, pa ne vuce ide ne ide, a sa dvoje nikako ne ide... i sl... ugl... molim za savjet sta jos mogu izmjeniti...!!
Lenko:
Za bolji start ti trebaju oprugice kvačila tvrđe(u kompletu imaš soft, normal i strong, pa experimentišeš). Za linearno ubrzanje ti ide centralna opruga(različite jačine). Kad sve to isprobaš i ubodeš pravu kombinaciju, onda stavljaš lakse rolnice, koje opet menjaš dok ne nađeš adekvatne. Znači, trebalo bi to sve imaš na gomili, da znaš da to menjaš, pa udri ! To se zove štelovanje prenosa. Da, zaboravih, bilo bi lepo da imaš rezonantni auspuh, on je srž svega.
mato_sb:
...ok znaci oprugice kvačila, centralna opruga i na kraju rolice... znas mozda cijenu pojedinih dijelova...?
auspuh je na njemu serijski, ja mislim, pise leovince 3x??? a sto se tice rolica, mogu reci da sam sa starima bio puno zadovoljniji, sada ove nove, koje sam stavio, navodno serijski su takve 7,7 kao da su preteske... je da je na kraju neka brzina na ravnom 90-95... ali treba mu pola autoputa do zagreba da toliko navuce... :icon_tongue:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju