Tehnički kutak > Injection
Radilica za ditech
igor.sb:
znam da zdenko je inace matice radio kod nekog tokara prije pruge
imas jednog starog tokara kod bivse ekonomske, kad ides od lutvinke prema ekonomskoj, ulica prije di ima onaj mala trgovinica u kuci, e ta ulica lijevo i kuca s lijeve strane , 3-4 po redu ne znam tocno
mato_sb:
...ok... ali potraga ce morati pricekati ponedjeljak...
...samo jos jedno pitanje ako netko zna kako i gdje tocno idu dihtunzi, tj brtve... na ditechu, kada dodjem s posla kuci poslikao bih to pa da mi netko pojasni... ( tako da me meha ne smuva jer koliko vidim sada izmedju zelene i plave dizne na onom spoju metala i plastike nema brtve a trebala bi ici) btw rastavio sam to... i bilo je za nevjerovati cisto... mislio sam da ce biti mrtvih ljudi unutra... :toothy10:
... e da poslikam vam i radilicu sada kad je kao nova... :icon_thumright:
mato_sb:
...pozdrav... opet...
...evo ga malo samo da se javim da sam uspio rijesiti maticu i da je sve u pripremi za sastavljanje...
...sto se tice matice jedan propali distributer kineskih skutera ju je velikodusno skinuo sa neke radilice i poklonio mi ju samo da mu se gubim ispred očiju...
a što se tiče karika za ditech... kupljene za 150kn... od toga 35 kuna poštarine... nije loše...
...dolje sam dodao neke slike pa pogledajte...
a uskoro se mozda sretnemo negdje i pod kacigama...
( sve u svemu za ukupno nekih 1000kn ditech na kotačima i kotrljaj...)
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
Daci:
inače ti nejde nikakva brtva između plastičnog kućišta injektora i glave ;))
mato_sb:
...poštovanje jos jednom dragi forumaši, trebam HITNU i BRZU pomoć....
...trebam alu vent variomata za mog ditecha ( 2003. g.)... pa ako netko zna kakav točno ide ( sa zubcima ili bez ) ili ima polovni ili zna gdje nabaviti u okolici broda...
molim hitan odgovor...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju