Tehnički kutak > Injection

Radilica za ditech

(1/12) > >>

mato_sb:
...imam pitanje vezano uz radilicu za diteca...
naime... navodno su se izglodali ono nekakvi zazori... i kako kazu proklizuje pri opterecenju... u smislu da nemoze prenijeti snagu na kotac...

radi se o modelu iz 2003 i neznam da li je sta stock na njemu ili je modano jer je scoot kod mene 2 g, a ja sam 100 i vise vlasnik...
scooter nije los i ja sam iskreno zadovoljan s njim... samo nezna tocno sta sada jer oko 2000kn kazu u servisu bi kostalo popravak ( zamjena) zajedno sa semerinzima i lezajevima... i svasta jos nesto...

...ugl... navodno se moze samo ta polutka zamjeniti? + semerinzi i ti lezaji ( novo treba kupiti)... medjutim kako svi gledaju kako nekoga oderati ja trazim savjet koji ce mi pomoci u smislu da dobijem za ulozeni novac pravu i najbolju stvar...

sorry na dugom pisanju...

ive_91:
nema teorije da kaj proklizuje pa da nemoze prenjet snagu na kotac, tj. to kaj je tebi iztrosen dosjed radilice nema veze sa prijenosom snage, na forumu imas barem 2-3 ditecha koji tako voze najnormalnije i idu ko zvijeri.

proklizavat moze remen na variomatu ili u polutkama, obje moze bit radi masti ili radi krivog kuta remenica odnsno remena..

moze i kvacilo proklizavat al onda bi imao uzasan start

edo haker:
skines deklo... skines variomat i sve drugo samo da ti ostane osovina radilice... i primis je s rukom i cimas... AKO IMA LUFTA ILI NEKOG ZVUKA... losa je ... prvo (ako imas srece) otisli su lezajevi (samo djelovi su cca 300kn) a drugo (ako neas srece) otisao dosjed lezaja radilice kao meni... jer je jednostavno predugacki taj dio radilice ...

moja se rasula nakon 30t km ... (tj takav je dosao meni) sad cijena raidlice je 980-1400 (na MS webshop-u)

rabljenu je gadno uzet ja sam gledao 3 i sve su iste bile... eto pitaj ako ti nije jasno...

za sve ostalo mislim da se da sredit za puno manje para :-D

ive_91:
ja takvu radilicu sam rijesavao sa tockastim varenjem po dosjedu i ispalo je dobro i tako je vozio dosta i bez lufta. samo je potrebno nac dobrog varioca koji zna kaj radi a ne da vari u krug da spiga osovinu.
isto tako treba nac dobrog tokara da ce napravit dobar dosjed.

Lenko:

--- Citat: edo haker - 19 Ožujak, 2011, 21:02:43 ---skines deklo... skines variomat i sve drugo samo da ti ostane osovina radilice... i primis je s rukom i cimas... AKO IMA LUFTA ILI NEKOG ZVUKA... losa je ... prvo (ako imas srece) otisli su lezajevi (samo djelovi su cca 300kn) a drugo (ako neas srece) otisao dosjed lezaja radilice kao meni... jer je jednostavno predugacki taj dio radilice ...

moja se rasula nakon 30t km ... (tj takav je dosao meni) sad cijena raidlice je 980-1400 (na MS webshop-u)

rabljenu je gadno uzet ja sam gledao 3 i sve su iste bile... eto pitaj ako ti nije jasno...

za sve ostalo mislim da se da sredit za puno manje para :-D

--- Kraj citata ---

Da li je moguće da se javi luft posle 700-800km ? Stavljena mi je i radilica i lageri novi ! odlično mi ide, ali se čuje, i na cimanje ima malo lufta !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju