Tehnički kutak > Injection

Radilica za ditech

<< < (10/12) > >>

Lenko:
Ako je ZX, onda nije serijski, ali je ok. Grubo govoreći. trebalo bi da bude sledeće:
-rolnice od 4,5 do 6gr. Fabričke su 7gr. To što su ti teže, zato ti je krajnja veća, ali loš i spor start. Kad staviš lakše, nećeš imati toliku krajnju, ali ćeš imati bolji start.
-oprugice u kvačilu, pokazale su se najčešće žute, kao pravi odabir.
-centralna bela. Da imaš kraće, intezivnije ubrzanje.
Ovo je sve generalizovano, ali je svaki skut priča za sebe. Ovo je najčešći setup. Da bi ovo sam radio, moraš da imaš i specifičan alat, ali i malo znanja i iskustva. Imaš u SB iskusnog SR čoveka, pogledaj malo po ovoj sekciji. On ti ovo odradi za sat, dva. Možda ti uzme 15-20e. Pa ti sad vidi: da se sam mučiš nedeljama, ili dođeš na gotovo i platiš.

mato_sb:
...ok... mislim rolice bih i ja sam znao zamijeniti... ali oprugice u kvacilu, centralnu oprugu i sl... tesko...
...j*** auspuh je presprican... ali ima natpis kao leovince 3x tako pise, ja trazio po netu i nisam ga bas nasao???

...ok morati cu definitivno potraziti prvo odredjene dijelove... pa onda majstora...
rolice su nekih 75kn, set opruga za kvacilo 110kn ? ako se ne varam... samo ne znam tocno kakav je to set... vise vrsta ili vise istih??? centralna opruga, e to jos moram pronaci...

za pocetak sutra kupim lakse rolice pa vidim onda...
...i posaljem vam i koju slikicu da vidite moga skuta zbog kojeg ne spavam nocima...

wonderkid:

--- Citat: lenko - 10 Travanj, 2011, 13:34:57 ---Ako je ZX, onda nije serijski, ali je ok. Grubo govoreći. trebalo bi da bude sledeće:
-rolnice od 4,5 do 6gr. Fabričke su 7gr. To što su ti teže, zato ti je krajnja veća, ali loš i spor start. Kad staviš lakše, nećeš imati toliku krajnju, ali ćeš imati bolji start.
-oprugice u kvačilu, pokazale su se najčešće žute, kao pravi odabir.
-centralna bela. Da imaš kraće, intezivnije ubrzanje.
Ovo je sve generalizovano, ali je svaki skut priča za sebe. Ovo je najčešći setup. Da bi ovo sam radio, moraš da imaš i specifičan alat, ali i malo znanja i iskustva. Imaš u SB iskusnog SR čoveka, pogledaj malo po ovoj sekciji. On ti ovo odradi za sat, dva. Možda ti uzme 15-20e. Pa ti sad vidi: da se sam mučiš nedeljama, ili dođeš na gotovo i platiš.

--- Kraj citata ---
zapamti da ovo nije istina,kad pogodis pravu gramazu rolica onda ti daje najbolji start i krajnju,pusti selo neka prica svijet je zloban vjeruj meni :icon_thumright:

mato_sb:
...ma ja cu prvo pokusati sa rolicama... sad sam pogledao u skutu su rms 17*12 7.5 gr... i mislim da su preteske...
...ugl... nije to skupa investicija...samo sto je brod sav smrdan po pitanju dijelova... tesko ih nabaviti...
ž
btw... evo par slika mog macana...

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

Lenko:
Sve dok ne nabavis rezonu, imaces male napretke. Nju mozes da nabavis polovnu za oko 50e, a nova je, uglavnom preko 100. Tek kad nju stavis, imaces vidne napretke. Mnogo je lepa, identicna je kao moja Okata !

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju