Tehnički kutak > Injection
Radilica za ditech
Iwo SR Tuono:
U servisu je 800kn ruke + norma za skidanje masine, meni treba 45min recimo za sve odspojit ,oni ce to u kracem vremenu napravit al ce duplo naplatit
Za ditech su ruke skuplje,ima puno vise posla zbog injectiona i treba znanja i strpljenja
500kn po meni nije dzabe vec realno, dodaj na to pdv i imas opet nizu cijenu u servisu
ive_91:
ditech mi je generalka 450-500 (ako sam skidam masinu i sve)
karb je od 350-450 zavisi od stanja tj. kolko je smazana.
mato_sb:
...evo ovako jedno pitanje... od skutera koji je spreman za voznju me dijeli ona originalna matica za radilicu... model tj. veličina je m10 hod tj m10x1... pa ako ima neka dobra duša da posjeduje tu maticu i da bi ju u krajnjem slucaju prodala... molio bih lijepo da mi skrati muke... ;D
ovako nekako bi trebala izgledati... slika dole...
eee da i jos pitanje samo koja je velicina serijskog klipa na ditech sr 50 2003...?
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
igor.sb:
muke ces skratiti kod tokara, tesko da netko ima taku maticu, a kod nas (sb) kupiti mislim ne moguce
vidim ima na centru http://www.scooter-center.com/scoweb/pages/productdetail.grid?product=288621644004032&target=productdetail&category1=A&category2=CAT :toothy11:
klip origi 41mm
mato_sb:
...da sam znao da je takav problem... tokarili bi drugi neki, popularniji navoj, na radilici ali nemogu sad opet navariti i tokariti ispocetka... ovaj moj tokar nema takav storj da moze tokariti na takav nacin... nema ni onaj sto mi je dovrsio na mikriću radilicu... tako da neznam... mozda netko iz ĐĐ... :laughing7: aha i mislio sam da je 41 mm... ( hvala na potvrdi )!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju