osoba jedan N.N. to sam ja a osobu dva(mog cacu) nazvat cu M.N. izostavio san informacije o mojoj adresi i tablici te cacin rodjendanNa temelju članka 170. Zakona o prekršajima,podnosi se:
ZAHTJEV ZA POKRETANJE PREKRŠAJNOG POSTUPKA
1 PROTIV:N.N.,sin M.N. rođen u zadru 02.06.1989. god. s prebivalištem u Zadru,(mjesto stanovanja)
2.PROTIV:M.N. Rođenog tad i tad s prebivalištem u Zadru,na toj adresi
ČINJENIĆNI OPIS DJELA:Dana 25. srpnja 2007. godine u 19,55 sati u Zadru u ulici Kralja Dmitra Zvonimira, zatečen je prijavljeni N.N. da prije stjecanja prava na upravljanj, upravlja mopedom registarskih oznaka i broja ZD
??, vlasništvo M.N.-a,koji je kao vlasnik vozila dao svoje vozilo na upravljanje osobi koja nije stekla pravo na upravljanje. Izvršenom kontrolom utvrđeno je da prijavljeni za vrijeme upravljanja sa navedenim mopedom,
na istom nije imao upaljena dnevna svjetla**- ko je sad ode lud?? da nisan ima upaljena svitla pa uvik su upaljena...fck them...uostalom ovo mi je prvi prekrsaj i prva prijava,sta mislite oce li mi oprosti,e da i usput u auto skoli sam i triba bi polozit oko tog datuma kad triban na sud ici...