I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
zašto bi morao pasti da nauči voziti na zadnjem?? ja nisam još ni jednom pao sa zadnjeg....
a cujes...u yadru ima likova koji su super stuneri...al nisam ja sa njima u ekipi...nego se samo mi sa foruma vozamo...a od nas samo ja mislim to poceti uciti sa svojim motorom...a ostala ekipa ne bas...ka sta sam i objasnija u jednom od proslih postova
Citat: S.W.A.T. - 24 Prosinac, 2007, 12:51:24a cujes...u yadru ima likova koji su super stuneri...al nisam ja sa njima u ekipi...nego se samo mi sa foruma vozamo...a od nas samo ja mislim to poceti uciti sa svojim motorom...a ostala ekipa ne bas...ka sta sam i objasnija u jednom od proslih postovauff ima ih imaaa hehe...evo ja cu te nauciti ako triba barem po zadnjem voziti heh,nisam neki stunter ali nea veze...ako ja mogu sa razjebanim sonicom mos i ti sa sf-om
Citat: gumy - 30 Prosinac, 2007, 15:07:36zašto bi morao pasti da nauči voziti na zadnjem?? ja nisam još ni jednom pao sa zadnjeg.... Kad tad ćeš pasti!Prije ili kasnije ti se to desi!!!
Citat: gumy - 30 Prosinac, 2007, 15:07:36zašto bi morao pasti da nauči voziti na zadnjem?? ja nisam još ni jednom pao sa zadnjeg.... ni ja!
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
a ocigledno al nikako da se predstavi i ispuni profil...@judge-man a cujes...vidit cemo...kad se predstavis...ako se upoznamo...and staff...