a cujes...ja sam proba sf2 od blacknarande dignuti...al nije islo (DA DA sa nogama
)
prvo nisam se bas ni usudio...tudi je motor...a nemam para da mu stetu placam ako se razbijem...drugo imam jako slabiji sut od mog...ja jesam karb cistio...tj. lik mi je nesto radio na motoru pa je reka da ce i karb...pa valjda je...al moj ima bolji sut od blacknarandinog...
al ipak nije lako...pogotovo pocetnicima...i btw marino sorry al fakat mi pomalo dozes zivce...
aj pliz utuvi u svoju glavu da sam ja to sve skupa vjezba SAMO 4h...u RAZMACIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!al neka...ako ste vi tako dobri bili U SAMOM POCETKU SVOG STUNTA SVAKA CAST!!!!!!!!!!!!AL NISMO SVI TAKO "NADARENI"!!!!!!!!!!pa zato aj pliz give me a break!!!!!!!!!!!!!!!
ja sam reka da cu to vjezbati...al treba vremena...a da je sf2 lako dizati e dragi moj JAKO se varas...je da on nema previse tezine napred...AL JE NASLABIJI MOTOR...pogotovo ova moja godina...ima oko 4hp!!!!!!!!!!!!sve serijale peru sf2 serijalu...i uopce nije lagano...ti si ucija kolko vidim na gileri stalker
to bolje vuce...
al neka...samo vi i dalje serite...ko da sam ja to vjezba 20 dana pa mi "ide" tako lose...al vidi cuda...vjezba sam samo jedan dan...i to nepuna 4h!!!!!!!!!!a ako si ti naucija u jednom danu (i to tako da dodes posli skole i probavas po ure...pa odes ca...pa dodes sa drugim frendom pa budes po ure...pa odes ca...pa dodes sa trecim frendom pa budes oko uru...i ako si tako naucio sve te fore...svaka cast....)al ja nisam fenomen ka sta si "ti"!!!!!!!!
i btw svaka cast onome ko mi ide stavljati filmic od vale!!!!!!!!!!sa kim si me nasa usporedivati...aj stavi svoj filmic kad si tek pocea uciti...pa da vidimo a ne filmice koji prikazuju kako neko ko vec jako jako jako dugo vjezba stuna...jer to me nezanima...to mi pokazuj kad i ja budem to radio nekoliko mj. ili god.