Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
To sto radis popodne i sto mrizs posao koji radis, i sto mrzis skolu u koju ides nema veze sa onim sto volis, u ovom slucaju sa stuntom! Ako volis i ako imas volje, ti ces vezbati i kad nemas vremena !!
a week?
mnogo radite...
a kad ides u skolu koju mrzis i kad posli imas uvik nekog posla...onda se ne stignen ni voziti a kamoli ucitieno mi motor doli stoji, nisan ga ni vozija ima vise od tjedan dana...27 mi istekla rega... pa necu reskiram...a sta se tice dizanja...znan ja sta svi govore da si jadan ako znas samo tunirani motor dignuiti...al da je iko od vas vozija shitfajt skuzia bi o cemu ja govorim da je to na granici sa nemogucim...i ok...pravi majstor bi ga diga...al niko mi nemoze tvrditi da bi ga i ja moga...jer jednostavno ne ide...i to je to...nema nimalo snage...motor je shit i tako je to...ako budem imal srece ikakve onda na lito bi radia full tuning (tj poslje ljeta) al necu govoriti o tome da ako ga ne napravim nebi bilo sprdnje...al sve ovisi ocu dobiti posa koji mi je u planu al eto ka sta r@ven veli...sve stagnira kad nemas vrimena
da meni se isto svida, mozes staviti vecu sliku mozda da vidinmo to bolje malo..
frend pokusavao dizat, i povuklo ga nazad napuco zadnju kocnicu ono kak je roknio skut dolje, tak je bradom zapuco i izbio 4 zuba, ajd nisu naprijed hehe neg iza
nije iz broda je zna ga igor hehehe
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
pozdrav ljudi molim pomoc..vi koji ko ja vozite aerox kako ga dizete? jel se sjednete malo unazad kod suvozacevog sica? bacite malo ledja unazad? kada mu tocno dajete gas?