Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (11/54) > >>

S.W.A.T.:
bravo za tebe...al nismo svi yamaha_spy :icon_biggrin:

ma zapravo bas me briga...kad jos vise uvjezbam bas me zanima ocete i dalje srati o svemu...

MARINO:
a jbg stari al ja sam ko mulac s automatikom pol ulice mogo proc s nogama na podu,to se nikako ne racuna,evo stavit cu jedan svoj filmic sa stalkerom na youtube,tj stunt nakon 2 tjedna rada...sad sam poceo i sa sr-om cimat i isti vrag...

S.W.A.T.:
aj da vidimo...

MaLi_OdvALjivAc:
ajd ne kenjajte vise, dajte da vidimo vase filmove posle 2,3 h pokusavanja!!!! Slazem se za noge, to nije zadnjak, ALI nekako moras poceti, a ovo je idealan nacin!! NECES GA ODMAH VOZITI kilometar!! A i speedy nije toliko lagan, ima ga 90kg msm..

S.W.A.T. samo se ti nama brzo vrati iz Svice.. "pare su u Svici neka ih mnoze se" ;)

Yamaha_spy:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 20 Prosinac, 2007, 17:33:55 ---ajd ne kenjajte vise, dajte da vidimo vase filmove posle 2,3 h pokusavanja!!!! Slazem se za noge, to nije zadnjak, ALI nekako moras poceti, a ovo je idealan nacin!! NECES GA ODMAH VOZITI kilometar!! A i speedy nije toliko lagan, ima ga 90kg msm..

--- Kraj citata ---

Mojeg kao nema 90kg xD to sam isto ja reko par postova prije. Evo sada sam doso doma sada se vozim sa koljenom na sicu i jedna noga dole jos samo da mi je guma tvrda a ne sto se vozim doslovno na felgi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju