Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (12/54) > >>

Nikon:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 20 Prosinac, 2007, 17:33:55 ---ajd ne kenjajte vise, dajte da vidimo vase filmove posle 2,3 h pokusavanja!!!! Slazem se za noge, to nije zadnjak, ALI nekako moras poceti, a ovo je idealan nacin!! NECES GA ODMAH VOZITI kilometar!! A i speedy nije toliko lagan, ima ga 90kg msm..

S.W.A.T. samo se ti nama brzo vrati iz Svice.. "pare su u Svici neka ih mnoze se" ;)

--- Kraj citata ---

ajde nebudite nadobudni gaseri.. daj mi svoj skut pa ces vidit kako se prodje cila brza cesta na zadnjem.. sta pricate pi*darije..

ides se kurcit pa ispadnes sonjo i onda se bunite..

marino je gori napisa tocno sta san ja isa jutros pa san se pridomislia..

MARINO:
http://www.youtube.com/profile?user=marinostunt

evo filma ali se sramim toga jer jadan,to je bilo prosle god,imao sam 15g,stalker je cista serijala
sve je ustvari pljuga i igraliste je prekratko,znam i cimat s nogama preko volana al toga nema i sad isto sve to radim sa sr-om,malo se to radi pri vecoj brzini i nazalost po cesti kad nemam gdje a to je filmic kad sam poceo krugove ucit,vidi se predkraj neki pokusaji... :binkybaby:
I iskreno ja nisam učio sa nogama po podu...

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: Nikon - 20 Prosinac, 2007, 18:30:37 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 20 Prosinac, 2007, 17:33:55 ---ajd ne kenjajte vise, dajte da vidimo vase filmove posle 2,3 h pokusavanja!!!! Slazem se za noge, to nije zadnjak, ALI nekako moras poceti, a ovo je idealan nacin!! NECES GA ODMAH VOZITI kilometar!! A i speedy nije toliko lagan, ima ga 90kg msm..

S.W.A.T. samo se ti nama brzo vrati iz Svice.. "pare su u Svici neka ih mnoze se" ;)

--- Kraj citata ---

ajde nebudite nadobudni gaseri.. daj mi svoj skut pa ces vidit kako se prodje cila brza cesta na zadnjem.. sta pricate pi*darije..

--- Kraj citata ---

imas svoj skut, izvoli vezbaj... a pola ne kuzim sta si hteo da kazes ovim postom..

MARINO- a koliko si tad imao h prakse?? nije bas naivno

black-rox:
Jako doro marino

MARINO:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 20 Prosinac, 2007, 20:01:13 ---
--- Citat: Nikon - 20 Prosinac, 2007, 18:30:37 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

imas svoj skut, izvoli vezbaj... a pola ne kuzim sta si hteo da kazes ovim postom..

MARINO- a koliko si tad imao h prakse?? nije bas naivno

--- Kraj citata ---
je je frende moj,samo sta u tih 2 tjedna ja nisam silazio sa stalkera,dodjem iz skole i odmah isao cimat,po cijele dane sam bio na igralistu i kamo god sam iso stalno sam bio na zadnjem,dobra vjezba je i po uzbrdicama i nizbrdicama i ako imas frenda koji se ne boji onda s dvojicom cimas,ima na mom blogu jedna slika gdje smo ja i moj frend zajedno na zadnjem..motori1991.blog.hr
to je to,samo treba vjezbat,i jos nikad nisam pao,doci ce i to ali ne treba prelazit granice,cim vidis da si umoran bolje odi doma i ostavi skut jer onda samo sranja pocinju...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju