Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (10/54) > >>

black-rox:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 20 Prosinac, 2007, 15:12:41 ---ahh, kad sam gledao pocetak, reko sta je ovo, reka si da znas, tek posle 4.min pocinje solidno da ide..ne obaziri se na druge, nisi ti neki wow stunter, 3x si seo na sqt i probao, uspeo si, skinuo si mrak, psssss onda... samo gasss i bit ce sve bolje i bolje, noge dole, pa sta, za pocetak ok, ne mos ga odmah voziti po prednjem 60m.. nebuloze..
black-rox- ne mos mesati valeta koji vozi neku zverku, gledao sam njegove filmove, pa on dize apriliju na 60, havarija, msm, ovo je prdavac cist, i koji ima nekoliko godina iskustva sa stuntom, dok swat ima tek par sati...i nije bas full lagano sa nogama, ja sam probao sa nogama gore ne ide, sa dole, nisam ni pokusavao..no videcemo next sezone, sad cu da radim runner stunt machine, pa pricam svoja iskustva, do tad nista..

S.W.A.T. samo furaj, steta sto neces 3nedelje sesti na sqt, zaboravices dosta, jbg, samo budi uporan.. respect macko

--- Kraj citata ---
Vale je cimao bolesno i običan scooter,a ja ga znam još dok nije znao cimat ali kad je učio to nije bilo s nogama dole jer to nije cimanje to je k**ra* i to može svako samo moraš tenisice kupovat svaki tjedan i šta ćeš negdje cimat s nogama dole pa da ti se ljudi smiju kad nauči vozit normalno po zadnjem bez nogu dole onda neka radi filmiće ;D

S.W.A.T.:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 20 Prosinac, 2007, 15:12:41 ---ahh, kad sam gledao pocetak, reko sta je ovo, reka si da znas, tek posle 4.min pocinje solidno da ide..ne obaziri se na druge, nisi ti neki wow stunter, 3x si seo na sqt i probao, uspeo si, skinuo si mrak, psssss onda... samo gasss i bit ce sve bolje i bolje, noge dole, pa sta, za pocetak ok, ne mos ga odmah voziti po prednjem 60m.. nebuloze..
black-rox- ne mos mesati valeta koji vozi neku zverku, gledao sam njegove filmove, pa on dize apriliju na 60, havarija, msm, ovo je prdavac cist, i koji ima nekoliko godina iskustva sa stuntom, dok swat ima tek par sati...i nije bas full lagano sa nogama, ja sam probao sa nogama gore ne ide, sa dole, nisam ni pokusavao..no videcemo next sezone, sad cu da radim runner stunt machine, pa pricam svoja iskustva, do tad nista..

S.W.A.T. samo furaj, steta sto neces 3nedelje sesti na sqt, zaboravices dosta, jbg, samo budi uporan.. respect macko

--- Kraj citata ---
eto ga...jedan ljepi komentar...hvala... :)

samo znas sta je najgore...sta se rjetko kad uspije snimiti ono pravo... :sad1:
ne kazem bez nogu doli al sam puno puta jako duze nego na filmicima...al eto...nije se snimalo...  :sad3:

al bice bolje...to garant...samo da se sto prije vratim...isa bi ja i sad...prije svicarske cili dan...al nemam ni lipe...mater neda jer treba za put...karte, pa treba negni sjesti na putu pojist nesto, pa treba svagdi pomalo...al kad dodem i swiss...

u al ce biti vjezbe i vjezbe...  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :toothy10: :toothy10: :toothy12: :toothy12: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

jos jednom hvala...bar neko uvida cinjenicu da sam TEK POCEO...

respect odwaljiwac :icon_thumright:

MARINO:
jbg stari,ne zelim ti ja srat al ti si napisao da si naucio na zadnji a ovo je Ku... a ne stunt,to s nogama se ne racuna nikako,i nemoj se izvlacit da je skut preslab sta nikako nije,jer sam ja bez beda cimnuo standard runnera 50ccm koji ima naprijed rezervar,bio je na rezervi ali svejedno...

black-rox:

--- Citat: MARINO - 20 Prosinac, 2007, 15:34:43 ---jbg stari,ne zelim ti ja srat al ti si napisao da si naucio na zadnji a ovo je Ku... a ne stunt,to s nogama se ne racuna nikako,i nemoj se izvlacit da je skut preslab sta nikako nije,jer sam ja bez beda cimnuo standard runnera 50ccm koji ima naprijed rezervar,bio je na rezervi ali svejedno...

--- Kraj citata ---
Napokon da je neko potvrdio ono šta ja govorim :icon_thumright: To se traži MARINO :laughing7:

Yamaha_spy:
jbti mater ja bi ga  digno na zadnji 100% ja sam svoje naucio na livadi na mokroj travi tako da ajde suti. Bez uvrjede ali ovaj video je 0. Svak cas ide naslov better, better, better  :icon_scratch: :icon_scratch: ja ne vidim razliku. Isti K. BTW ja sam svoje naucio u sat i pol vozit serijala 100kg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju