Sportski kutak > Sve vezano za stunt
poceo sam uciti na zadnji
te-te-ac:
samo trebas volje i sve se moze :binkybaby: malo se raspitas okolo ljudi ce pomoc (ako im se da naravno :laughing7: ) i sve reseno
ja sam iskreno len ko crna zemlja - tako da svaki moj zahvat traje minimum godinu dana
zato sam reko da ce sezona 009 bit skroz sređena jos masinu malo pregledat i mislim da mogu onda u...
.... penziju :toothy9: :laughing7: :happy8:
sfreak:
--- Citat: YamahaSpy - 18 Kolovoz, 2008, 17:35:04 ---Nije seriala, nakitan je. Al sam se naucio sa serijalom ovo radit. Tako da sada je jos lakse. Trebao bi slidere ako netko prodaje i tko poznaje kostur spaya gdje tocno stavit? Uglavom do sada sam dva puta pao i samo se ova crna plastika sa lijeve i desne strane ogrebe, ove bocne bijele nikad, a strugo sam po asfaltu. Uglavnom bio sam sa koljenom gore i malo sam se zamislio pa sam pretrco.
--- Kraj citata ---
kit je nepotreban...pred par dana sam ga cimao...mislio sam ga uzet, sad bas i neznam...stari je vise da napravim slidera...
PROOF:
yamahaspy daj pojedi nesto ;D ;D ;D ;D ;D bez uvrede...salim se.... :icon_thumright: :notworthy:
YamahaSpy:
Meni su slideri i bar na redu. Bar imam ali je konstrukcija losa. Treba rezat plastike sastrane. A spy ima kao serijski iza "spojler". Na njegovo mjesto se da napravit bar i zašarafit ga na to mjesto. A slideri radi Waynder trebo bi se njemu javit. 100kn komad. Al garantirano da sluzi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju