Sportski kutak > Sve vezano za stunt
poceo sam uciti na zadnji
black-rox:
--- Citat: igor.sb - 19 Prosinac, 2007, 18:55:56 ---
--- Citat: black-rox - 19 Prosinac, 2007, 18:52:35 ---
--- Citat: Waynder - 19 Prosinac, 2007, 18:02:38 ---kao začetnik stunta u hrvaatskoj mogu vam reć... da ste tolko nasrali sa savjetima da je najbolje da se sami banate =)
--- Kraj citata ---
:toothy12: Ako je neko i nešto u stuntu u hrvatskoj onda je to paky :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sad si gotov :toothy11:
samo cekaj wayndera
--- Kraj citata ---
Nisam ja ništa rekao protiv njega šta se tiče njega on je stvarno složio sve to šta je napisao i svaka čast gledao sam njegove slike od sr 150 novog, šta je napravio i vidio derbia 172 mogu reć samo dečko zna napravit pilu od scootera i ostali stunt scooteri su uvijek raskramani,a njegov je uvijek pic :icon_thumright:
MARINO:
koliko sam ja skuzio ovaj jaran sa speedfightom cima bez kocnice...cim je dva put letio...dva prsta na kocnicu,disk imas i nema brige nikakve...a sve ce doc na svoje... :glasses9:
S.W.A.T.:
nisam jaran :angry7:
drugo...samo sam jednom letio...i to je bilo totalno glupo...al neka...
al imam OGROMNI PROBLEM!!!!!!!!!!!!ljudi u joj format da pretvorim za windows mouve maker??????
ni jedan ne prima...samo se zatvori...a imam vistu...i nikako nece...ubit cu se!!!!!!!!!!!!!!!! :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :angry7: :angry7: :angry7: :sad3: :sad3: :angry9: :angry9: :angry9: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :sad1:
Nikon:
kad naucis lipo na zadnji da to lici na nesto onda se snimaj.. dotad pusti corav posal jel ces se polomit za qurac..
waynder je ZELENi :)
waynder je maska na motoru :toothy9:
Waynder:
--- Citat: black-rox - 19 Prosinac, 2007, 18:52:35 ---
--- Citat: Waynder - 19 Prosinac, 2007, 18:02:38 ---kao začetnik stunta u hrvaatskoj mogu vam reć... da ste tolko nasrali sa savjetima da je najbolje da se sami banate =)
--- Kraj citata ---
:toothy12: Ako je neko i nešto u stuntu u hrvatskoj onda je to paky :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
pitaj pakya kako je on sazanoza stunt i ko mu je poklonio prvu stunt opremu ;)
a trenutno najnapredniji stunter hrv državljanstva? paky i mask za prvo mjesto.. stunt 101 uvjerljivo drugo mjesto... dalje se tu redaju razne nijanse
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju