Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (6/54) > >>

Waynder:

--- Citat: S.W.A.T. - 19 Prosinac, 2007, 19:08:15 ---nisam jaran :angry7:

drugo...samo sam jednom letio...i to je bilo totalno glupo...al neka...

al imam OGROMNI PROBLEM!!!!!!!!!!!!ljudi u joj format da pretvorim za windows mouve maker??????

ni jedan ne prima...samo se zatvori...a imam vistu...i nikako nece...ubit cu se!!!!!!!!!!!!!!!! :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :sad1: :angry7: :angry7: :angry7: :sad3: :sad3: :angry9: :angry9: :angry9: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :sad1:

--- Kraj citata ---

googlaj: 3gp 2 wmv

inace speedy je bobar za kontroluna zadnjem...  igrao se ovo ljeto sa njim pa znam =)  ali što se tiče padova?  lol na raneru pucaju plstike.. na speedyu SVE OSTALO

Waynder:

--- Citat: Nikon - 19 Prosinac, 2007, 19:13:27 ---kad naucis lipo na zadnji da to lici na nesto onda se snimaj.. dotad pusti corav posal jel ces se polomit za qurac..

waynder je ZELENi :)

waynder je maska na motoru  :toothy9:

--- Kraj citata ---
hohohohoho.. kolega sa starog komodusovog foruma =)

black-rox:

--- Citat: Waynder - 19 Prosinac, 2007, 19:13:39 ---
--- Citat: black-rox - 19 Prosinac, 2007, 18:52:35 ---
--- Citat: Waynder - 19 Prosinac, 2007, 18:02:38 ---kao začetnik stunta u hrvaatskoj mogu vam reć... da ste tolko nasrali sa savjetima da je najbolje da se sami banate =)

--- Kraj citata ---
:toothy12: Ako je neko i nešto u stuntu u hrvatskoj onda je to paky :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

pitaj pakya kako je on sazanoza stunt i ko mu je poklonio prvu stunt opremu ;)

a trenutno najnapredniji stunter hrv državljanstva?   paky i mask za prvo mjesto.. stunt 101 uvjerljivo drugo mjesto...  dalje se tu redaju razne nijanse

--- Kraj citata ---
Zaboravio si valeta

S.W.A.T.:
evo ovako...spalija san na zivce radi ovoga pretvaranja...izgleda da mi ovaj windows mouve maker ne radi dobro ili tako nesto...i stvarno sam tako zivcan da sam skoro kump prosuo sakom..tj. moj lipo lcd ekran...al encu jer sam smislio rjesenje...

idem sad najvjerojatnije sa blacknaranda jos stunati...a i ako ne idem ili ako nemozemo tamo di je osvjetljeno onda sutra...al snimit cu sa jednim dobrim foto aparatom pa cu onda direkt uplodati na youtube sa fotica...eto...

samo se nadam da ce i x ici sa nama jer onda dobro snima...

black-rox:

--- Citat: zoki_NRG - 19 Prosinac, 2007, 18:08:47 ---
--- Citat: black-rox - 19 Prosinac, 2007, 17:19:31 ---Tako sam i ja počeo i sve bolje i bolje i mislio koja sam faca sad znam na zadnji kad ono ni pet ni šest raspem se ko pička novi motor plastike ošle u k**ra* i prestao ja cimat neko vrijeme i jedan dan opet me puklo i zaletim se ja povučem ga na zadnji i sve super kad ono grba opet bum i ode štop,cijeli rep auspuh,nogare,volan,podnica,prednja kompletna plastika i šta je najgore skrivi se trokut volana.
Tako da za cimat bi ti preporučio da nabaviš neku kašetu od skutera za 1500kn pa da onda cimaš jer će ti bit poslije žao kad ovog raspeš i nećeš se s čim imat vozit :hello:

--- Kraj citata ---
mogu ja stavit tvoje slike od runnera?

--- Kraj citata ---

Evo moje slike od stunt runnera scoot je za baju nakon pada

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju