Sportski kutak > Sve vezano za stunt
poceo sam uciti na zadnji
Waynder:
--- Citat: igor.sb - 19 Prosinac, 2007, 18:11:02 ---
--- Citat: Waynder - 19 Prosinac, 2007, 18:02:38 ---kao začetnik stunta u hrvaatskoj mogu vam reć... da ste tolko nasrali sa savjetima da je najbolje da se sami banate =)
--- Kraj citata ---
po cemu si ti zacetnik...sto si prvi stavio bar na skuter ili...?
lol
..odo se banat :toothy11:
--- Kraj citata ---
prva voznja na prednjem, prvi bar, prvi slideri, prvi filmeki pravi stunt, prvi site, prvo pravo natjecanje, prvi 111% stunt skuter...
jos se mogu dost toga sjetit...
igor.sb:
prva stara sr-ka s novim plastikama i prvi derbi gp1 racing 172
1. covjek u hr od 3% ljudi u svijetu koji znaju sta n95 moze
..jel i to spada pod stunt :toothy11:
..jel treba jos da te hvalim :frajer:
...sorry na OT
black-rox:
--- Citat: Waynder - 19 Prosinac, 2007, 18:02:38 ---kao začetnik stunta u hrvaatskoj mogu vam reć... da ste tolko nasrali sa savjetima da je najbolje da se sami banate =)
--- Kraj citata ---
:toothy12: Ako je neko i nešto u stuntu u hrvatskoj onda je to paky :icon_thumright:
igor.sb:
--- Citat: black-rox - 19 Prosinac, 2007, 18:52:35 ---
--- Kraj citata ---
:toothy12: Ako je neko i nešto u stuntu u hrvatskoj onda je to paky :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sad si gotov :toothy11:
samo cekaj wayndera
S.W.A.T.:
ljudi dosta svade ovdi!!!!imate ring :hmh:
ovdi samo o tome kako sam naucio stunati...evo dokaza sam svima osim coli i blacknarandi
narandi cu sada...a dok cekam idem zavrsiti film...ima sam problema sa converiranjem iz 3gp u neki drugi pformat za WMM...
a sto se tice stunta...pa kad je dino bia nije bilo nesto...zapravo bilo je jako slabo...kad je osa i osta samo knihgt onda sam vec malo pocea al budala od lika nije snimio 2 najduza do tada od kad su me gledali...prvi nije snima a drugi je isa gledati pa je osla kamera gori... :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:
al posli sa x-om kad sam bija, e to je bilo super!!!!!!vidit cete...cilo igraliste za nogomet sam na zadnjem presa diagonalno...hehe...jos bi da je bilo mjesta... :)
al idem to i vama pokazati da vidite...pozz
and peace out dudes!!!!!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju