Sportski kutak > Sve vezano za stunt

poceo sam uciti na zadnji

<< < (3/54) > >>

X-Thug:
stavi na jubito

black-rox:
Tako sam i ja počeo i sve bolje i bolje i mislio koja sam faca sad znam na zadnji kad ono ni pet ni šest raspem se ko pička novi motor plastike ošle u k**ra* i prestao ja cimat neko vrijeme i jedan dan opet me puklo i zaletim se ja povučem ga na zadnji i sve super kad ono grba opet bum i ode štop,cijeli rep auspuh,nogare,volan,podnica,prednja kompletna plastika i šta je najgore skrivi se trokut volana.
Tako da za cimat bi ti preporučio da nabaviš neku kašetu od skutera za 1500kn pa da onda cimaš jer će ti bit poslije žao kad ovog raspeš i nećeš se s čim imat vozit :hello:

Waynder:
kao začetnik stunta u hrvaatskoj mogu vam reć... da ste tolko nasrali sa savjetima da je najbolje da se sami banate =)

zoki_NRG:

--- Citat: black-rox - 19 Prosinac, 2007, 17:19:31 ---Tako sam i ja počeo i sve bolje i bolje i mislio koja sam faca sad znam na zadnji kad ono ni pet ni šest raspem se ko pička novi motor plastike ošle u k**ra* i prestao ja cimat neko vrijeme i jedan dan opet me puklo i zaletim se ja povučem ga na zadnji i sve super kad ono grba opet bum i ode štop,cijeli rep auspuh,nogare,volan,podnica,prednja kompletna plastika i šta je najgore skrivi se trokut volana.
Tako da za cimat bi ti preporučio da nabaviš neku kašetu od skutera za 1500kn pa da onda cimaš jer će ti bit poslije žao kad ovog raspeš i nećeš se s čim imat vozit :hello:

--- Kraj citata ---
mogu ja stavit tvoje slike od runnera?

igor.sb:

--- Citat: Waynder - 19 Prosinac, 2007, 18:02:38 ---kao začetnik stunta u hrvaatskoj mogu vam reć... da ste tolko nasrali sa savjetima da je najbolje da se sami banate =)

--- Kraj citata ---

po cemu si ti zacetnik...sto si prvi stavio bar na skuter ili...?

lol

..odo se banat  :toothy11:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju