Sportski kutak > Sve vezano za stunt
poceo sam uciti na zadnji
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: Dino - 27 Prosinac, 2007, 21:36:05 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 27 Prosinac, 2007, 20:36:59 ---ako oces da naucis, ne treba da ti bude zao skutera i ne smes da se plasis... a pozeljno je prvo neka kanta
--- Kraj citata ---
hehe,zato ja neću ni naučiti nikada,žao mi skutera..ma da je to neka kanta onda uredu,nema straha,ali ovako..bolje ne :headbang:
--- Kraj citata ---
nemoj onda, uzivaj u voznji, obaraj... ako ti je to veci gust, svako svoje
Dino:
--- Citat: mali_odwaljiwac - 27 Prosinac, 2007, 22:02:00 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 27 Prosinac, 2007, 20:36:59 ---ako oces da naucis, ne treba da ti bude zao skutera i ne smes da se plasis... a pozeljno je prvo neka kanta
--- Kraj citata ---
hehe,zato ja neću ni naučiti nikada,žao mi skutera..ma da je to neka kanta onda uredu,nema straha,ali ovako..bolje ne :headbang:
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
tako je :headbang: :headbang:
Goran:
--- Citat: Dino - 27 Prosinac, 2007, 22:13:29 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 27 Prosinac, 2007, 22:02:00 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
tako je :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Frende kaj ti ima biti žao skutera, nabavi si druge plastike i počni ućiti!Nema ti kaj biti žao kad tad češ ga negdje sjebati!Mislim tko voli nek izvoli - učiti i padati!
MaLi_OdvALjivAc:
pa nece da uci, zao mu je, nema potrebe da qpuje druge plastike ako mu to ne predstavlja zadovoljsvo...sto da se trosi za dz, i ne mogu samo plastike tu nastradati...
gumy:
zašto bi morao pasti da nauči voziti na zadnjem?? ja nisam još ni jednom pao sa zadnjeg....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju